Sutrinkite česnako skilteles. Išmaišykite su majonezu, aliejumi, šviežiai maltais pipirais ir tabasko padažu.
Tinka prie žuvies ir jūros gėrybių.
Aštrus padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
4 valgomieji šaukštai | sezamų aliejus |
3 valgomieji šaukštai | tabasko padažas |
120 gramų | majonezas |
4 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krienų padažas
- Padažas – marinatas
- Viskio karamelė
- Baravykų padažas
- Nektarinų salsa kepsniams
- Pietų Prancūzijos česnakų padažas
- Konservuota adžika
- Marinatas vištienai
- Padažas keptai mėsai
- Šokolado padažas
- Moliūgų kečupas
- Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
- Grietinės padažas
- Vanilinis padažas
- Česnakinis padažas
- Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
- Šviežių grybų padažas
- Olandiškas padažas
- Avokadų padažas su citrina
- Vinaigrette užpilas su žolelėmis
Aštrus padažas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Sezamų aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Tabasko padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
120 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutrinkite česnako skilteles. Išmaišykite su majonezu, aliejumi, šviežiai maltais pipirais ir tabasko padažu.
Tinka prie žuvies ir jūros gėrybių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
romena
2015-02-07 17:41
GALETU BUTI DAUGIAU REPSEPTU
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...