Sutrinkite česnako skilteles. Išmaišykite su majonezu, aliejumi, šviežiai maltais pipirais ir tabasko padažu.
Tinka prie žuvies ir jūros gėrybių.

Aštrus padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
4 valgomieji šaukštai | sezamų aliejus |
3 valgomieji šaukštai | tabasko padažas |
120 gramų | majonezas |
4 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo kepintų pomidorų kečupas
-
Guacamole
-
Česnakinis pesto padažas
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Mirkomasis sūrio padažas
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Imbiero sirupas
-
Marinatas vištienai
-
Riešutų padažas
-
Žuvies padažas
-
Savas pomidorų padažas
-
Pietų Prancūzijos česnakų padažas
-
Sojų paštetas
-
Baltasis padažas
-
Konservuota adžika
-
Medaus padažas
-
Citrinų sirupas
-
Žaliasis padažas bulvėms
-
Morkų ir svogūnu padažas
-
Pomidorų padažas
Aštrus padažas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Sezamų aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Tabasko padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
120 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutrinkite česnako skilteles. Išmaišykite su majonezu, aliejumi, šviežiai maltais pipirais ir tabasko padažu.
Tinka prie žuvies ir jūros gėrybių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
romena
2015-02-07 17:41
GALETU BUTI DAUGIAU REPSEPTU
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...