Aštrūs marinuoti moliūgai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 kilogramai | moliūgai |
6 vienetai | paprika (aitrioji) |
250 gramų | cukrus |
40 gramų | druska |
75 gramai | česnakas |
80 mililitrų | aliejaus |
200 mililitrų | vanduo |
150 mililitrų | acto ( 9 %) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Moliūgą supjaustome 3 cm gabalėliais. Česnaką, paprikas ir petražoles sukapojam elektriniu smulkintuvu ir beriam į puodą, tada užpilam aliejumi, vandeniu, cukrumi ir druska, užverdame.
2.
Pilame actą, vėl užverdame, tada sudedame moliūgą, paverdame maišant apie 30 min, išpilstome į iškaitintus stiklainius ir užsukame steriliais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aviečių kompotas su apelsinais
- Slyvų kompotas
- Padažas "Uncle Ben's"
- Mišrainė su ryžiais
- Konservuota agurkų mišrainė
- Konservuoti burokėliai
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Moliūgų ir persikų uogienė
- Marinuoti grybai
- Braškių uogienė
- Rauginti agurkai žiemai
- Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
- Žemuogių uogienė
- Marinuoti pomidorai
- Obuolių sultys
- Konservuotos paprikos su pomidorais
- Agrastų marmeladas
- Slyvų ir moliūgų uogienė
- Greitas vyšnių kompotas
- Rabarbarų tyrė
Aštrūs marinuoti moliūgai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Moliūgai,
3 kilogramai -
Paprika, aitrioji,
6 vienetai -
Cukrus,
250 gramų -
Druska,
40 gramų -
Česnakas,
75 gramai -
Aliejus,
80 mililitrų -
Vanduo,
200 mililitrų -
Actas, 9 %,
150 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgą supjaustome 3 cm gabalėliais. Česnaką, paprikas ir petražoles sukapojam elektriniu smulkintuvu ir beriam į puodą, tada užpilam aliejumi, vandeniu, cukrumi ir druska, užverdame.
Pilame actą, vėl užverdame, tada sudedame moliūgą, paverdame maišant apie 30 min, išpilstome į iškaitintus stiklainius ir užsukame steriliais dangteliais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...