Aštrūs kepti vėžiai
INGREDIENTAI:
30 vienetų | vėžiai |
1 vienetas | svogūnai |
2 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aitriosios paprikos (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirkite gyvus vėžius pasūdytame vandenyje (7-10 min) kartu su kmynais. Vėliau vėžius išgliaudykite ir jų mėsą. Pjaustytą svogūna pakepkite aliejuje. Vėžių mėsą pasūdykite, papipirinkite čili pipiru ir sumaišykite su keptais svogūnais, truputį įpilkite skysčio kuriame virė. Troškinkite 15-20 min. Patiekite apibarstę petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apkeptas sūris
- Kiaulienos sprandinės vyniotinis
- Silkė su svogūniukais
- Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
- Dešriukai
- Ant grotelių keptos daržovės
- Olivijos omletas
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Įdarytų paprikų užkandis
- Girti čeburėkai
- Skrebučiai mažajam smaližiui
- Sūrio kamuoliukai
- Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
- Sūrio lazdelės
- Mažos sūrio picos
- Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
- Vištiena medaus - garstyčių padaže
- Sumuštinukai "Sweat dreams"
- Stirnienos vyniotiniai
- Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
Aštrūs kepti vėžiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Vėžiai,
30 vienetų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Kmynai
- Petražolės
- Druska
- Aitrioji paprika, maltas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirkite gyvus vėžius pasūdytame vandenyje (7-10 min) kartu su kmynais. Vėliau vėžius išgliaudykite ir jų mėsą. Pjaustytą svogūna pakepkite aliejuje. Vėžių mėsą pasūdykite, papipirinkite čili pipiru ir sumaišykite su keptais svogūnais, truputį įpilkite skysčio kuriame virė. Troškinkite 15-20 min. Patiekite apibarstę petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...