70 mililitrų | grietinėlės, 35% |
3 vienetai | svogūnai |
70 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
400 gramų | vištų kepenėlės |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
šiek tiek | juodieji pipirai (maltas) |
šiek tiek | druska |
Vištų kepenėles nuplaukite ir pakepinkite likusiame aliejuje, stiprioje ugnyje, maišant. Po to įdėkite pipirų, druskos, grietinėlę, pomidorų padažą ir patroškinkite dar 10 min.
Kepenėles patiekite su svogūnų padažu (atskirai), ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos troškinys su pupelėmis
- Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
- Vištienos kepsniukai
- Neįprasti kotletukai
- Višta ant alaus butelio
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Orkaitėje kepta višta
- Kepta antis su apelsinais
- Traški vištiena
- Vištienos šašlykas
- Vištiena su skrebučiais
- Rūkytas kalakutas
- Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
- Vištiena su baltuoju padažu
- Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Blauzdelės grilyje
- Kepta višta su apelsinais ir razinomis
- Sultingas vištienos kepsnys
- Labai paprasti koldūnai
Aštrios vištų kepenėlės
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
70 mililitrų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
70 mililitrų -
Vištų kepenėlės,
400 gramų -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Aitrioji paprika,
1 vienetas - Juodieji pipirai, maltas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Susmulkinkite čili ir sumaišykite su pjaustytu svogūnu, apkepinkite aliejuje. Gautą padažą supilkite į padažinę.
Vištų kepenėles nuplaukite ir pakepinkite likusiame aliejuje, stiprioje ugnyje, maišant. Po to įdėkite pipirų, druskos, grietinėlę, pomidorų padažą ir patroškinkite dar 10 min.
Kepenėles patiekite su svogūnų padažu (atskirai), ryžiais.
Komentarai (16)
-
Arma
2015-07-26 15:33
Šitas komentaras skirtas Agnei apie toki jos isireiškima apie maista!
-
Arma
2015-07-26 15:30
Ėsk šūdus stirna
-
Agnė
2013-12-30 13:40
Atrodo tai kaip triedalas ,bet gal ten ir skanu. Ten šalia to šviesiai rudo triedalo tie rudi ir juodi atrodi kaip stirnos kakučiai.
-
Milda
2011-07-12 15:27
tikrai labai geras receptas :super: :super:
-
Gaminau
2010-08-17 13:21
sita patiekala. Labai skanu. Antra karta dariau naudodama vistienos krutinele vietoj kepeneliu :super: :super: :super: :super: :super:
-
vijole
2009-07-05 15:30
cia nera astru, o kad butu astru sakyciau cili mazuosius pipiriukus reiketu naudoti :-D
-
aurtar
2009-06-04 17:17
Hmm Labai skaniai atrodo reiks pabandyti pasidaryti :) Aciu uz recepta
-
Dija
2009-04-03 18:37
Suvištejo matomai :-D
-
Anas
2009-03-28 20:19
Jei norit, kad jusu panele is kart nusimestu rubelius ir padarytu oralini, pagaminkite netiketai si patiekala..
-
kulinaras
2009-03-28 14:40
taip, kepeneles pigus maisto produktas ir be to labai skaniai paruosiams :-) pietums namuose tikrai patarciau pasigamint