Aštri vištiena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
12 vienetų | vištų šlaunelės (be kaulų ir odos) |
5 vienetai | bulvių |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | itališkas žolelių mišinys |
1 žiupsnelis | prieskonių mišinys |
1 žiupsnelis | gyros prieskonių mišinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištienos šlaunelės apibarstomos druska ir prieskoniais. Rankomis pamasažuojamos, kad prieskoniai pasiskirstytų vienodai. Nakčiai paliekama šaldytuve ar šaltoje patalpoje pasimarinuoti.
2.
Marinuotos šlaunelės išdėliojamos ant stiklinio indo dugno, ant jų – bulvės. Galima pridėti dar ir morkų. Įpilti šiek tiek vandens.
3.
Kepti, kol iškeps bulvės, apie pusvalandį, iki 180 –190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
4.
Patiekiama su kartu keptomis bulvėmis ir naminiais marinuotais mažais pomidoriukais. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paukštienos apkepas
- Vištiena su pupelemis
- Keptas fazanas su cinamonu
- Vištų blauzdelės su voveraitėmis
- Vištienos apkepas su cukinija
- Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
- Vištiena su traškia plutele
- Kijevo kotletai
- Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
- Kepti viščiukai
- Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
- Kepta antis su obuoliais
- Vištiena su anansų žeidais
- Kepta žąsis įdaryta kopūstais
- Maltos vištienos kepsnys
- Vištų sparneliai
- Ant grotelių kepta višta
- Skanūs vištienos kepsneliai
- Keptos anties šlaunelės
- Virta apkepinta vištiena
Aštri vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištų šlaunelės, be kaulų ir odos,
12 vienetų -
Bulvės,
5 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Itališkas žolelių mišinys,
1 žiupsnelis -
Prieskonių mišinys,
1 žiupsnelis -
Gyros prieskonių mišinys,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Vištienos šlaunelės apibarstomos druska ir prieskoniais. Rankomis pamasažuojamos, kad prieskoniai pasiskirstytų vienodai. Nakčiai paliekama šaldytuve ar šaltoje patalpoje pasimarinuoti.
Marinuotos šlaunelės išdėliojamos ant stiklinio indo dugno, ant jų – bulvės. Galima pridėti dar ir morkų. Įpilti šiek tiek vandens.
Kepti, kol iškeps bulvės, apie pusvalandį, iki 180 –190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Patiekiama su kartu keptomis bulvėmis ir naminiais marinuotais mažais pomidoriukais. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...