Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų pupelės
šiek tiek druska
45 mililitrai aliejaus
2 vienetai svogūnai
500 gramų pomidorų sultys (tirščios)
2 arbatiniai šaukšteliai aitriosios paprikos
500 mililitrų sultinys
50 gramų petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Supjaustykite svogūnus ir pakepinkite augaliniame aliejuje, kol įgaus šviesiai auksinę spalvą. Pridėkite pomidorų tyrės (tinka kečupas) ir raudonųjų pipirų.
Laikykite ant mažos ugnies 5 minutes.

Pridėkite pupelių ir virkite dar 20 minučių be dangčio.

Galiausiai supilame sultinį (aš turėjau jautienos), sudedame kapotas petražoles. Gerai išmaišome. Verdame dar 10-15 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Supjaustykite svogūnus ir pakepinkite augaliniame aliejuje, kol įgaus šviesiai auksinę spalvą. Pridėkite pomidorų tyrės (tinka kečupas) ir raudonųjų pipirų.
Laikykite ant mažos ugnies 5 minutes.

Pridėkite pupelių ir virkite dar 20 minučių be dangčio.

Galiausiai supilame sultinį (aš turėjau jautienos), sudedame kapotas petražoles. Gerai išmaišome. Verdame dar 10-15 minučių.

Reklama:

Komentarai (5)


  • A 2011-10-17 17:48

    Kokias pupeles naudojate? Džiovintas ar konservuotas?


  • Lola 2011-09-26 19:11

    Vietoj pomidoru sulciu geriausiai naudoti - skardinese pomidorus savose sultyse.ju skonis geresnis ir tinka daug kur, pav. Meksikietiskai sriubai, spageti... ;-)


Daugiau receptų