Supjaustykite svogūnus ir pakepinkite augaliniame aliejuje, kol įgaus šviesiai auksinę spalvą. Pridėkite pomidorų tyrės (tinka kečupas) ir raudonųjų pipirų.
Laikykite ant mažos ugnies 5 minutes.
Pridėkite pupelių ir virkite dar 20 minučių be dangčio.
Galiausiai supilame sultinį (aš turėjau jautienos), sudedame kapotas petražoles. Gerai išmaišome. Verdame dar 10-15 minučių.
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | pupelės |
šiek tiek | druska |
45 mililitrai | aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
500 gramų | pomidorų sultys (tirščios) |
2 arbatiniai šaukšteliai | aitriosios paprikos |
500 mililitrų | sultinys |
50 gramų | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sriuba "Charčio"
- Tiršta bulvienė su mėsa
- Pertrinta pievagrybių sriuba
- Trinta porų ir bulvių sriuba
- Meksikietiška sriuba
- Alaus sriuba
- Pomidorų sriuba su mėsa
- Sriuba su makaronais
- Pieniška sriuba su cukinija
- Paprikų sriuba
- Paprikų ir vištienos sriuba
- Baravykų sriuba
- Voveraičių sriuba
- Pievagrybių sriuba su anakardžiais
- Aštri meksikietiška sriuba
- Itališka kopūstų sriuba su grūdais
- Brokolių sriuba
- Suomiška žuvienė
- Juka
- Baltarusiška grybų sriuba
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pupelės,
500 gramų - Druska
-
Aliejus,
45 mililitrai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų sultys, tirščios,
500 gramų -
Aitrioji paprika,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sultinys,
500 mililitrų -
Petražolės,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite svogūnus ir pakepinkite augaliniame aliejuje, kol įgaus šviesiai auksinę spalvą. Pridėkite pomidorų tyrės (tinka kečupas) ir raudonųjų pipirų.
Laikykite ant mažos ugnies 5 minutes.
Pridėkite pupelių ir virkite dar 20 minučių be dangčio.
Galiausiai supilame sultinį (aš turėjau jautienos), sudedame kapotas petražoles. Gerai išmaišome. Verdame dar 10-15 minučių.
Reklama:
Komentarai (5)
-
A
2011-10-17 17:48
Kokias pupeles naudojate? Džiovintas ar konservuotas?
-
Lola
2011-09-26 19:11
Vietoj pomidoru sulciu geriausiai naudoti - skardinese pomidorus savose sultyse.ju skonis geresnis ir tinka daug kur, pav. Meksikietiskai sriubai, spageti... ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...