šiek tiek | aitriosios paprikos (pipiras) |
šiek tiek | svogūnai |
šiek tiek | paprika |
šiek tiek | sviestas (kepimui) |
šiek tiek | morkos |
3 vienetai | bulvių |
šiek tiek | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | pomidorai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | petražolės (šakelė) |
Supjaustome bulves kubeliais ir verdame. Įmetame rūkytą kumpį, supjaustytą gabalėliais. Susmulkiname morkas, svogūnus, paprikas ir kepame keptuvėje svieste. Apkepinę sumetame į verdančias bulves su mėsa. Ant viryklės apdeginame čili pipirus, kad lengviau nusiluptų odelė ir susmulkiname. Nulupame pomidorų odelę, supjaustome kubeliais, apkepame ir sudedame į sriubą. Į gerai įkaitintą aliejų įdedame šaukštą miltų, porą ar tris šaukštus bolonezo padažo ir gerai išmaišome. Visą mišinį įpilame į sriubą, taip pat gerai išmaišome. Patiekdami uždedame petražolės šakelę ir tarkuoto fermentinio sūrio. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Špinatų sriuba
- Avokadų sriuba su imbieru
- Daržovių sriuba
- Žuvienė daržovių sultinyje
- Linos sriuba
- Makaronų sriuba su daržovėmis
- Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
- Toskanos pupelių sriuba
- Voveraičių sriuba
- Pomidorų sriuba su mėsa
- Špinatų sriuba
- Sriuba "Sveikata"
- Pieniška sriuba
- Prancūziška bulvių sriuba
- Žirnių sriuba su vištiena
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Barščiai
- Žuvienė iš konservų
- Vengriška žuvienė
- Pomidorų ir bazilikų sriuba
Aštri bolonezo sriuba su sūriu
- Paruošimo laikas:
- Aitrioji paprika, pipiras
- Svogūnai
- Paprika
- Sviestas, kepimui
- Morkos
-
Bulvės,
3 vienetai - Kiauliena, kumpis, rūkytas
- Aliejus, kepimui
- Pomidorai
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Sūris, fermentinis
- Petražolės, šakelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Papildomai reikės Bolonezo padažo.
Supjaustome bulves kubeliais ir verdame. Įmetame rūkytą kumpį, supjaustytą gabalėliais. Susmulkiname morkas, svogūnus, paprikas ir kepame keptuvėje svieste. Apkepinę sumetame į verdančias bulves su mėsa. Ant viryklės apdeginame čili pipirus, kad lengviau nusiluptų odelė ir susmulkiname. Nulupame pomidorų odelę, supjaustome kubeliais, apkepame ir sudedame į sriubą. Į gerai įkaitintą aliejų įdedame šaukštą miltų, porą ar tris šaukštus bolonezo padažo ir gerai išmaišome. Visą mišinį įpilame į sriubą, taip pat gerai išmaišome. Patiekdami uždedame petražolės šakelę ir tarkuoto fermentinio sūrio. Skanaus!
Komentarai (26)
-
Zygme
2012-02-12 21:16
Zumba zumba...:) Man patinka sita sriuba ir sitas forumas. Mano namuose jau tapo tradicija virti sia sriuba. tik nepagalvokite, kad as daznai baliavoju :-D
-
Zigme
2012-01-16 00:19
nuzudyk bebra, issaugosi pusi:) :-(
-
Zigme
2012-01-16 00:04
Oi tu Monikute, matai parasyta , kad pagiriu sriuba o ne girtos blondines!!!!
-
monika
2010-12-12 21:08
:super: :super: labai skani sriuba
-
monika
2010-12-12 21:07
:super: :super: :super: ne meluoju labai skani siriuba
-
monika
2010-12-12 21:06
ne me luoju labai skani srieba :super: :super: :super:
-
monika
2010-12-12 21:02
:bloga: slikti sriuba nekenciu jos
-
ausryte
2010-10-09 21:02
%-) katik issiviriau labai patiko :-*
-
ღ Gιnтαяė ღ
2010-08-11 15:27
reiks isbandyti :-D
-
Mėta
2010-06-22 12:22
Tai matos, kad iš kaimo...
Sriuba skani turėtų gautis. Baisiai mėgstu bolonezo padažą ir sūrį. :super: