Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas | rauginti kopūstai |
1 vienetas | kopūstai (gūžinis) |
1.5 kilogramo | dešra (karštai parūkyta) |
400 mililitrų | sultinys |
250 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Supjaustom žalią kopūstą ir sumaišom su raugintais. Trečdalį dedam ant didelio špižinio puodo dugno. Ant viršaus dedam dešrą, supjaustytą ~7 cm ilgio gabalėliais, sudedam ant viršaus likusius kopūstus, lygiai suslegiam, supilam sultinį. Užverdam ant viryklės, apipilam aliejumi ir, uždengę dangčiu, pašaunam į įkaitintą 220 C laipsnių orkaitę troškinimui.
2.
Po 75-80 min. ištraukiam permaišyti. Jei skysčio per daug, grąžinant į orkaitę paliekam vos pravirą dangtį.
Dar troškinam 1,5 val., kartais permaišant ir patikrinant ar ne svyla.
Gardžiausia - pateikti su virtomis bulvėmis.
Dar troškinam 1,5 val., kartais permaišant ir patikrinant ar ne svyla.
Gardžiausia - pateikti su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Porų pyragas
- Faršu įdaryti pomidorai
- Baklažanai su pomidorais ir sūriu
- Kuskusas su pievagrybiais
- Apkepas „Vienas ir du“
- Virtas smidras su kiaušiniais
- Įdaryti porai
- Cukinijos su krabų lazdelėmis
- Agurkų ir cukinijos apkepas
- Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
- Ryžių kepsneliai
- Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
- Morkų blyneliai
- Aguročiai su grybais
- Kepti cukinijų griežinėliai
- Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
- Cukinijų žiedeliai
- Daržovių iešmai
- Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
- Cukinijos ir žuvies blyneliai
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Rauginti kopūstai,
1 kilogramas -
Kopūstai, gūžinis,
1 vienetas -
Dešra, karštai parūkyta,
1.5 kilogramo -
Sultinys,
400 mililitrų -
Alyvuogių aliejus,
250 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustom žalią kopūstą ir sumaišom su raugintais. Trečdalį dedam ant didelio špižinio puodo dugno. Ant viršaus dedam dešrą, supjaustytą ~7 cm ilgio gabalėliais, sudedam ant viršaus likusius kopūstus, lygiai suslegiam, supilam sultinį. Užverdam ant viryklės, apipilam aliejumi ir, uždengę dangčiu, pašaunam į įkaitintą 220 C laipsnių orkaitę troškinimui.
Po 75-80 min. ištraukiam permaišyti. Jei skysčio per daug, grąžinant į orkaitę paliekam vos pravirą dangtį.
Dar troškinam 1,5 val., kartais permaišant ir patikrinant ar ne svyla.
Gardžiausia - pateikti su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (4)
-
taka
2010-11-18 10:52
:fuu: PYYYYYRST....
-
Reda
2010-11-01 20:34
Laaabai skanu :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...