Arvydo pertrinta brokolių sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų brokoliai
1 litras sultinys (vištienos)
1 vienetas bulvių
1 vienetas svogūnai
1 skiltelė česnakas (sutrinti)
3 valgomieji šaukštai grietinėlės, 35%
šiek tiek čiobreliai (džiovinti)
2 valgomieji šaukštai sviestas
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek parmezano sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Ištirpinam sviestą puode ant nedidelės ugnies ir pakepinam svoguną su česnaku, kol taps skaidrūs (~5 min). Sudedam pjaustytą bulvę, čiobrelius, druską, pipirus, supilam sultinį ir užverdam. Sumažinus ugnį verdam, kol suminkštės bulvė (~10 min). Tada sudedam brokolius ir lengvai verdama dar ~ 3 min.

Praaušinus, mikserio/blenderio pagalba padarome tyrę (praskiedžiama karštu sultiniu iki reikiamo skystumo) ir, pagardinę prieskoniais, užverdame. Įpylus į lėkštes užtarkuojame parmezano sūrio.

Skanaus ir į sveikatą!

Populiariausi receptai šią savaitę

Arvydo pertrinta brokolių sriuba

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Ištirpinam sviestą puode ant nedidelės ugnies ir pakepinam svoguną su česnaku, kol taps skaidrūs (~5 min). Sudedam pjaustytą bulvę, čiobrelius, druską, pipirus, supilam sultinį ir užverdam. Sumažinus ugnį verdam, kol suminkštės bulvė (~10 min). Tada sudedam brokolius ir lengvai verdama dar ~ 3 min.

Praaušinus, mikserio/blenderio pagalba padarome tyrę (praskiedžiama karštu sultiniu iki reikiamo skystumo) ir, pagardinę prieskoniais, užverdame. Įpylus į lėkštes užtarkuojame parmezano sūrio.

Skanaus ir į sveikatą!

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų