Ištirpinam sviestą puode ant nedidelės ugnies ir pakepinam svoguną su česnaku, kol taps skaidrūs (~5 min). Sudedam pjaustytą bulvę, čiobrelius, druską, pipirus, supilam sultinį ir užverdam. Sumažinus ugnį verdam, kol suminkštės bulvė (~10 min). Tada sudedam brokolius ir lengvai verdama dar ~ 3 min.
Praaušinus, mikserio/blenderio pagalba padarome tyrę (praskiedžiama karštu sultiniu iki reikiamo skystumo) ir, pagardinę prieskoniais, užverdame. Įpylus į lėkštes užtarkuojame parmezano sūrio.
Skanaus ir į sveikatą!
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | brokoliai |
1 litras | sultinys (vištienos) |
1 vienetas | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas (sutrinti) |
3 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | čiobreliai (džiovinti) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | parmezano sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Imbierinė avokadų sriuba
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Alaus sriuba
- Avokadų sriuba su imbieru
- Trinta burokelių sriuba
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Sriuba (Sopa criolla)
- Trinta brokolių ir žirnių sriuba
- Trinta moliūgų sriuba
- Trinta sriuba su salierais
- Moliūgų sriuba
- Prancūziška žirnienė
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Moliūgų sriuba
- Kreminė salierų sriuba
- Trinta bulvienė
- Mėlynių sriuba
- Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
- Trinta brokolių sriuba
- Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai,
500 gramų -
Sultinys, vištienos,
1 litras -
Bulvės,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, sutrinti,
1 skiltelė -
Grietinėlė, 35%,
3 valgomieji šaukštai - Čiobreliai, džiovinti
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Parmezano sūris
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ištirpinam sviestą puode ant nedidelės ugnies ir pakepinam svoguną su česnaku, kol taps skaidrūs (~5 min). Sudedam pjaustytą bulvę, čiobrelius, druską, pipirus, supilam sultinį ir užverdam. Sumažinus ugnį verdam, kol suminkštės bulvė (~10 min). Tada sudedam brokolius ir lengvai verdama dar ~ 3 min.
Praaušinus, mikserio/blenderio pagalba padarome tyrę (praskiedžiama karštu sultiniu iki reikiamo skystumo) ir, pagardinę prieskoniais, užverdame. Įpylus į lėkštes užtarkuojame parmezano sūrio.
Skanaus ir į sveikatą!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...