Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 skiltelė česnakas (susmulkintas)
0.5 vieneto svogūnai (nedidelis)
0.5 arbatinio šaukštelio čiobreliai (džiovinti)
1 kilogramas jautiena (jauna)
2 arbatiniai šaukšteliai pipirai (čili (milteliai))
1 arbatinis šaukštelis cukrus (rudas)
šiek tiek pipirai (juodi)
šiek tiek druska
šiek tiek alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
"London Broil" - jauno jautuko ar telyčios marinuotas kepsnys.
Visus prieskonius sumaišyti ir laikyti šaldytuve minimum 30 min. Mėsa įtrinama prieskoniais ir palaikoma ~ 30 min.
2.
Keptuvė įkaitinama ir ištepama aliejumi (rekomenduoju šviesų alyvuogių). Mėsą dedam ant įkaitusios keptuvės. Kepimo laikas priklauso nuo mėsos storio (2 cm storio kepama porą min ant vieno šono ir porą min ant kito šono. Ilgiau kepant mėsa virsta sausa).
3.
Pjaustyti ir serviruoti po 5 minučių nuėmus nuo keptuvės.

SKANAUS.

Populiariausi receptai šią savaitę

Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. "London Broil" - jauno jautuko ar telyčios marinuotas kepsnys.
    Visus prieskonius sumaišyti ir laikyti šaldytuve minimum 30 min. Mėsa įtrinama prieskoniais ir palaikoma ~ 30 min.

  2. Keptuvė įkaitinama ir ištepama aliejumi (rekomenduoju šviesų alyvuogių). Mėsą dedam ant įkaitusios keptuvės. Kepimo laikas priklauso nuo mėsos storio (2 cm storio kepama porą min ant vieno šono ir porą min ant kito šono. Ilgiau kepant mėsa virsta sausa).

  3. Pjaustyti ir serviruoti po 5 minučių nuėmus nuo keptuvės.

    SKANAUS.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų