"London Broil" - jauno jautuko ar telyčios marinuotas kepsnys.
Visus prieskonius sumaišyti ir laikyti šaldytuve minimum 30 min. Mėsa įtrinama prieskoniais ir palaikoma ~ 30 min.

Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 skiltelė | česnakas (susmulkintas) |
0.5 vieneto | svogūnai (nedidelis) |
0.5 arbatinio šaukštelio | čiobreliai (džiovinti) |
1 kilogramas | jautiena (jauna) |
2 arbatiniai šaukšteliai | pipirai (čili (milteliai)) |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus (rudas) |
šiek tiek | pipirai (juodi) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Keptuvė įkaitinama ir ištepama aliejumi (rekomenduoju šviesų alyvuogių). Mėsą dedam ant įkaitusios keptuvės. Kepimo laikas priklauso nuo mėsos storio (2 cm storio kepama porą min ant vieno šono ir porą min ant kito šono. Ilgiau kepant mėsa virsta sausa).
3.
Pjaustyti ir serviruoti po 5 minučių nuėmus nuo keptuvės.
SKANAUS.
SKANAUS.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Lengvas Zuikis
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Karštas plovas
-
Spageti su kukuliais
-
Triušienos vyniotinis
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Pyragas su mėsa
-
Kebabas ant iešmo
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Apkepas „Greitukas“
-
Nugarinė ant grotelių
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Škotiški kiaušiniai
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas, susmulkintas,
1 skiltelė -
Svogūnai, nedidelis,
0.5 vieneto -
Čiobreliai, džiovinti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Jautiena, jauna,
1 kilogramas -
Pipirai, čili (milteliai),
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus, rudas,
1 arbatinis šaukštelis - Pipirai, juodi
- Druska
- Alyvuogių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
"London Broil" - jauno jautuko ar telyčios marinuotas kepsnys.
Visus prieskonius sumaišyti ir laikyti šaldytuve minimum 30 min. Mėsa įtrinama prieskoniais ir palaikoma ~ 30 min.Keptuvė įkaitinama ir ištepama aliejumi (rekomenduoju šviesų alyvuogių). Mėsą dedam ant įkaitusios keptuvės. Kepimo laikas priklauso nuo mėsos storio (2 cm storio kepama porą min ant vieno šono ir porą min ant kito šono. Ilgiau kepant mėsa virsta sausa).
Pjaustyti ir serviruoti po 5 minučių nuėmus nuo keptuvės.
SKANAUS.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...