Arvydo lieknėjimo sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 litrai sultinys (mėsos, be riebalų)
100 gramų grybai (džiovinti)
40 gramų jūros kopūstai ((jūržolės) džiovinti)
šiek tiek druska (jūros)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į sultinį sudedam smulkintus grybus ir jūržoles, jūros druskos skoniui, užverdam ir ant mažos ugnies troškinam 2 val.
Viralas tamsus ir neišvaizdus, bet beveik be kalorijų ir gausu baltymu ir mikroelementų. Tris kart dienoje vietoj įprasto maisto ir rezultatus pamatysite patys!!!

Skanaus ir į sveikatą!

Populiariausi receptai šią savaitę

Arvydo lieknėjimo sriuba

Komentarai: 16
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į sultinį sudedam smulkintus grybus ir jūržoles, jūros druskos skoniui, užverdam ir ant mažos ugnies troškinam 2 val.
Viralas tamsus ir neišvaizdus, bet beveik be kalorijų ir gausu baltymu ir mikroelementų. Tris kart dienoje vietoj įprasto maisto ir rezultatus pamatysite patys!!!

Skanaus ir į sveikatą!

Reklama:

Komentarai (16)


  • Skeptikas 2017-08-10 15:33

    2 val virimo ir gausu mineralų...stebūklas


  • jurgita 2015-01-09 18:18

    Labai skanu noreciau daugiau receptu


  • Arvydas Z 2013-01-29 15:49

    jei jau mesos nuoviras nesveika, tai morka su svogunu KEPINTI ANT ALIEJAUS - tuo labiau. Jau geriau sakytum - garinti ar zali (neapdoroti termiskai)...


  • stengiuosi maitintis sveikiau 2013-01-29 13:10

    jokie mesos nuovirai zmogui nesveika
    geriau morka su svogunu pakepinkit ant alyvuogiu aliejaus,tikrai bus sveikiau


  • ineta 2011-08-11 00:07

    tikrai jau kas per komentarai juk niekas nevercia darytis ir valgyti


  • Arvydas Z 2010-12-04 23:57

    Dainai,
    konservuotos tinka, jei jos yra tik pasūdytam vandeny. Jei konservuotos su actu ar kita rūgštimi - skonis bus visai ne toks, kokį duoda mano receptas


  • Daina 2010-12-04 19:11

    O koncervuoti juros kopustai netinka?


  • kumucia 2010-11-02 11:47

    Nesu specialistė, tiesiog stengiuosi gamindama išlaikyti kuo daugiau "gyvo" produkto ;) O ir jūržolės ne tokios jau guminės, jei dantys sveiki :)

    Respects jūsų receptams.


  • @G@ 2010-10-29 17:30

    o as i sriubyte ipilciau nors pora saukstu grietineles :mmm: .Jau nuo jos tikrai kad svoriui nepakenksim ;-) ir spalva gan svelnesne ir malonesne akiai :jee:


  • Arvydas Z 2010-10-29 11:51

    atsakymas 'kumuciai'
    Aciū už nuomonę ir patarimą.
    Verdant ar troškinant mikroelementai nenukenčia, suyra tik dalis vandenyje tirpių vitaminų vaisiuose ir daržovėse. Riebaluose tirpiems vitaminams ar provitaminams (A,E...) poveikio beveik nėra.
    Galima jūržoles ir pamirkyti per naktį, tačiau man nelabai patinka šiuo atveju jūržolių gumiškesnė tekstūra kramtant.


Daugiau receptų