2 litrai | sultinys (mėsos, be riebalų) |
100 gramų | grybai (džiovinti) |
40 gramų | jūros kopūstai ((jūržolės) džiovinti) |
šiek tiek | druska (jūros) |
Viralas tamsus ir neišvaizdus, bet beveik be kalorijų ir gausu baltymu ir mikroelementų. Tris kart dienoje vietoj įprasto maisto ir rezultatus pamatysite patys!!!
Skanaus ir į sveikatą!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Baltoji brokolių sriuba
- Gardi moliūgų sriuba
- Rumuniška sriuba
- Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
- Salierų sriuba
- Amerikietiška špinatų sriuba
- Špinatų sriuba
- Pupelių sriuba
- Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
- Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
- Paprasta daržovių sriuba
- Linos sriuba
- Pomidorų sriuba su mėsa
- Miško grybų ir burokėlių sriuba
- Agurkinė
- Paprikų sriuba
- Indiška sriuba
- Vengriška žuvienė
- Bulvienė su grybais ir riešutais
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
Arvydo lieknėjimo sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos, be riebalų,
2 litrai -
Grybai, džiovinti,
100 gramų -
Jūros kopūstai, (jūržolės) džiovinti,
40 gramų - Druska, jūros
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į sultinį sudedam smulkintus grybus ir jūržoles, jūros druskos skoniui, užverdam ir ant mažos ugnies troškinam 2 val.
Viralas tamsus ir neišvaizdus, bet beveik be kalorijų ir gausu baltymu ir mikroelementų. Tris kart dienoje vietoj įprasto maisto ir rezultatus pamatysite patys!!!
Skanaus ir į sveikatą!
Komentarai (16)
-
Skeptikas
2017-08-10 15:33
2 val virimo ir gausu mineralų...stebūklas
-
jurgita
2015-01-09 18:18
Labai skanu noreciau daugiau receptu
-
Arvydas Z
2013-01-29 15:49
jei jau mesos nuoviras nesveika, tai morka su svogunu KEPINTI ANT ALIEJAUS - tuo labiau. Jau geriau sakytum - garinti ar zali (neapdoroti termiskai)...
-
stengiuosi maitintis sveikiau
2013-01-29 13:10
jokie mesos nuovirai zmogui nesveika
geriau morka su svogunu pakepinkit ant alyvuogiu aliejaus,tikrai bus sveikiau
-
ineta
2011-08-11 00:07
tikrai jau kas per komentarai juk niekas nevercia darytis ir valgyti
-
Arvydas Z
2010-12-04 23:57
Dainai,
konservuotos tinka, jei jos yra tik pasūdytam vandeny. Jei konservuotos su actu ar kita rūgštimi - skonis bus visai ne toks, kokį duoda mano receptas
-
Daina
2010-12-04 19:11
O koncervuoti juros kopustai netinka?
-
kumucia
2010-11-02 11:47
Nesu specialistė, tiesiog stengiuosi gamindama išlaikyti kuo daugiau "gyvo" produkto ;) O ir jūržolės ne tokios jau guminės, jei dantys sveiki :)
Respects jūsų receptams.
-
@G@
2010-10-29 17:30
o as i sriubyte ipilciau nors pora saukstu grietineles :mmm: .Jau nuo jos tikrai kad svoriui nepakenksim ;-) ir spalva gan svelnesne ir malonesne akiai :jee:
-
Arvydas Z
2010-10-29 11:51
atsakymas 'kumuciai'
Aciū už nuomonę ir patarimą.
Verdant ar troškinant mikroelementai nenukenčia, suyra tik dalis vandenyje tirpių vitaminų vaisiuose ir daržovėse. Riebaluose tirpiems vitaminams ar provitaminams (A,E...) poveikio beveik nėra.
Galima jūržoles ir pamirkyti per naktį, tačiau man nelabai patinka šiuo atveju jūržolių gumiškesnė tekstūra kramtant.