Įkaitinam orkaitę iki 200-210 C
Kepimo skardoje paskleidžiam vienu sluoksniu nuplautus ir paruoštus šparagus, apšlakstom alyvų aliejum, apibarstom druska ir pipirais pagal skonį, ir kepinam orkaitėje 15-20 min. retsykiais skardą krestelint, kad šparagai pasivartytų. Šparagai tampa minkšti su paskrudusiais galiukais.
Tuo metu pakaitinam keptuvėje alyvu aliejų, sudedam smulkiai supjaustytą svogūnėlį, o kai jis suminkštėja, sudedam smulkiai pjaustytus rabarbarus ir apšlakstom balzaminiu actu. Kepinama kol viskas pavirs tyre, tada per sietelį perkošiama ir užpilama į ant jau lėkštėse sudetų šparagų.
Skanaus ir į sveikatą!

Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | šparagai (glėbeliai) |
1 vienetas | svogūnai (šalotės) |
3 vienetai | rabarbarai |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
50 mililitrų | acto (baltas balzaminis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti šviežiai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Grikių košė su daržovėmis
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Troškintos voveraitės
-
Žuvies troškinys
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Troškinta žuvis
-
Troškinti kazlėkai
-
Troškinti brokoliai
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Risoto "Al Baloro"
-
Virtas sterkas
-
Avižinių dribsnių plovas
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Citrininiai ryžiai
Arvydo kepti šparagai su rabarbarų padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šparagai, glėbeliai,
2 vienetai -
Svogūnai, šalotės,
1 vienetas -
Rabarbarai,
3 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Actas, baltas balzaminis,
50 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai, malti šviežiai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinam orkaitę iki 200-210 C
Kepimo skardoje paskleidžiam vienu sluoksniu nuplautus ir paruoštus šparagus, apšlakstom alyvų aliejum, apibarstom druska ir pipirais pagal skonį, ir kepinam orkaitėje 15-20 min. retsykiais skardą krestelint, kad šparagai pasivartytų. Šparagai tampa minkšti su paskrudusiais galiukais.
Tuo metu pakaitinam keptuvėje alyvu aliejų, sudedam smulkiai supjaustytą svogūnėlį, o kai jis suminkštėja, sudedam smulkiai pjaustytus rabarbarus ir apšlakstom balzaminiu actu. Kepinama kol viskas pavirs tyre, tada per sietelį perkošiama ir užpilama į ant jau lėkštėse sudetų šparagų.
Skanaus ir į sveikatą!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...