Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas greipfrutai (didėlis, gabaliukais supjaustytas)
100 gramų svogūnai (laiškai)
1 vienetas žalioji citrina (nutarkuota žievelė ir išspaustos sultys)
0.25 stiklinės kalendra (lapai, smulkinti)
0.3 stiklinės alyvuogių (juodos, be kaulų)
šiek tiek druska
šiek tiek kvapieji pipirai (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Dideliame dubenyje viskas gerai išmaišoma. Patiekiama iš karto, arba sandariame inde, šaldytuve galima laikyti iki 3 dienų.

Skanaus ir į sveikatą!

Populiariausi receptai šią savaitę

Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Dideliame dubenyje viskas gerai išmaišoma. Patiekiama iš karto, arba sandariame inde, šaldytuve galima laikyti iki 3 dienų.

Skanaus ir į sveikatą!

Reklama:

Komentarai (4)


  • Arvydas Z 2010-08-19 18:33

    Šį padažą aš naudoju prie keptų mėsų.


  • kamile 2010-08-19 17:12

    prie ko sita padaza naudoti?


Daugiau receptų