1Ananasas nulupamas, perpjovus išilgai išimama šerdis, supjaustomas 5-7mm griežinėliais, kurie vienu sluoksniu sudedami į didelę lėkštę. Viskas aptepama ar apšlakstoma medum ir romu, smulkiai užtarkuojama vieno laimo žievelė ir išspaudžiamos laimo sultys. Paliekama vienai valandai pasimarinuoti/pasifermentuoti.
Patiekiama sudėjus ananaso griežinėlius lėkštelėje žiedu, į vidurį įdedant šaukštelį maskarponės ir papuošiant laimo žievelės drožlele.

Arvydo ananasų desertas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
60 mililitrų | romas (juodas) |
5 valgomieji šaukštai | medus |
1 vienetas | ananasų |
225 gramai | mascarpone sūris |
2 vienetai | žalioji citrina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Želė tortas
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
-
Bakalieno Tinginys
-
Citrinų putėsiai
-
Degtinės ledai
-
Tortas "Greitukas"
-
Varškės desertas
-
Želė drebučiai apelsine
-
Šokolado putėsiai
-
Braškinis tiramisu
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Tinginys su riešutais
-
Abrikosų šerbetas
-
Čigonų plokštainis
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Bananų šerbetas
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Gaivus varškės desertas
-
Gaivus užkandėlis
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
Arvydo ananasų desertas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Romas, juodas,
60 mililitrų -
Medus,
5 valgomieji šaukštai -
Ananasai,
1 vienetas -
Mascarpone sūris,
225 gramai -
Žalioji citrina,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1Ananasas nulupamas, perpjovus išilgai išimama šerdis, supjaustomas 5-7mm griežinėliais, kurie vienu sluoksniu sudedami į didelę lėkštę. Viskas aptepama ar apšlakstoma medum ir romu, smulkiai užtarkuojama vieno laimo žievelė ir išspaudžiamos laimo sultys. Paliekama vienai valandai pasimarinuoti/pasifermentuoti.
Patiekiama sudėjus ananaso griežinėlius lėkštelėje žiedu, į vidurį įdedant šaukštelį maskarponės ir papuošiant laimo žievelės drožlele.
Reklama:
Komentarai (3)
-
gabrielius
2011-11-03 13:48
skanu turetu buti :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...