Aromatinis džemas
INGREDIENTAI:
2000 gramų | obuoliai |
1000 gramų | moliūgai |
1000 gramų | apelsinų |
1 vienetas | citrinos |
1000 gramų | cukrus (uogienių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Manų košė su bananais
- Ruginė košė
- Ženšenio šaknies tyrelė
- Graikiškos bulvės
- Avižinės košės pudingas
- Perlinių kruopų košė
- Bulvių košė su varške
- Avižinių dribsnių košė su cinamonu
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Avižinė košė
- Avižinė košė su moliūgų tyre
- Bulvių košė su "lepeškom"
- Bulvių košė su spirgučiais
- Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
- Grikių košė su sūriu
- Puri ryžių košė
- Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Moliūgų košė
- Bulvių košė
Aromatinis džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Obuoliai,
2000 gramų -
Moliūgai,
1000 gramų -
Apelsinai,
1000 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Cukrus, uogienių,
1000 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius ir moliūgus sutarkuoti, apelsinus smulkiai supjaustyti. Nutarkuoti į masę 1 citrinos žievelę. Košę pavirti ant silpnos ugnies 15 min. Po to, suberti cukrų ir supilti vienos citrinos sultis, bei pavirti dar 10 min. Skaniausia valgyti tuoj pat. Žiemai uždarytas džemas taip pat stovi, bet pasidaro ne toks aromatas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...