Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas žuvis (upėtakis, jūros ešerys ar kita žuvis)
2 vienetai rozmarinas (šakelės)
0.5 vieneto citrinos (žalios)
šiek tiek druska
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Žalią citriną supjaustykite pusapskritimiais.
Į išvalytą žuvį sudėkite rozmarino šakeles ir citrinos gabaliukus. Apibarstykite druska ir aptepkite aliejumi.
Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių (~20 min.).

Populiariausi receptai šią savaitę

Aromatinga ant grotelių kepta žuvis

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Žalią citriną supjaustykite pusapskritimiais.
Į išvalytą žuvį sudėkite rozmarino šakeles ir citrinos gabaliukus. Apibarstykite druska ir aptepkite aliejumi.
Kepkite ant grotelių iš abiejų pusių (~20 min.).

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų