Iš sutrinto česnako, aliejaus, citrinos sulčių paruošti padažą.
Išmirkytą silkę nulupti, išimti kaulus.
Svogūną supjaustyti žiedeliais, nuplikyti verdančiu vandeniu.
Dėti sluoksniais silkę ir svogūnus, pabarstant prieskoniais.
Užpilti padažu, uždengti ir 2-3 dienas palaikyti šaldytuve.
Patiekiant sudėti į lėkštę, puošti smulkintais svogūnų laiškais, petražolėmis, pjaustyta paprika.
Aromatinė silkė
INGREDIENTAI:
3 vienetai | silkė (sūdytos) |
1 vienetas | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | kvapieji pipirai |
1 arbatinis šaukštelis | kadagio uogos (maltos) |
1 arbatinis šaukštelis | mairūnas |
0.5 arbatinio šaukštelio | muskatas (trintas) |
šiek tiek | lauro lapų (smulkintas) |
2 skiltelės | česnakas |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 stiklinė | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aromatinė silkė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Silkė, sūdytos,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvapieji pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kadagio uogos, maltos,
1 arbatinis šaukštelis -
Mairūnas,
1 arbatinis šaukštelis -
Muskatas, trintas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Lauro lapai, smulkintas
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Citrinų sultys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš sutrinto česnako, aliejaus, citrinos sulčių paruošti padažą.
Išmirkytą silkę nulupti, išimti kaulus.
Svogūną supjaustyti žiedeliais, nuplikyti verdančiu vandeniu.
Dėti sluoksniais silkę ir svogūnus, pabarstant prieskoniais.
Užpilti padažu, uždengti ir 2-3 dienas palaikyti šaldytuve.
Patiekiant sudėti į lėkštę, puošti smulkintais svogūnų laiškais, petražolėmis, pjaustyta paprika.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...