Armėniškai keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | upėtakis |
60 gramų | sviestas |
4 vienetai | kiaušiniai (keptas) |
1 vienetas | kiaušiniai (keptas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
1 valgomasis šaukštas | pelerūnas (kietis) (smulkintas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Upėtakiai nuvalomi, nuplaunami, išdarinėjami ir suplojami. Nukerpami nugaros pelekai. Taip paruoštos žuvys iš abiejų pusių apkepinamos gerai įkaitintame svieste, kol apsitraukia gruzdžia plutele, po to užpilamos išplaktais kiaušiniais (į juos įberiama druskos ir pipirų) ir kepamos orkaitėje 3—5 min. Po to apibarstomos žalumynais, papuošiamos keptu kiaušiniu ir patiekiamos toje pačioje keptuvėje, kurioje kepė.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvis ant grilio
- Lašišos apkepas su špinatais
- Kepta marinuota žuvis
- Pyragas su žuvies įdaru
- Sojos kepsniai su lašiša
- Žuvis su garstyčiomis
- Jūreivio sapnas
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Troškinta žuvis su morkomis
- Menkės kotletukai
- Lašišos užkandėlė
- Lašiša su daržovėmis
- Lazanija su lašiša
- Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
- Kepta lašiša su brokolių padažu
- Lašiša grietinėlės padaže
- Bulvių apkepas su svogūnais
- „Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
- Skumbrė su svogūnais grilyje
- Saidos filė su ryžiais
Armėniškai keptas upėtakis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Upėtakis,
600 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Kiaušiniai, keptas,
4 vienetai -
Kiaušiniai, keptas,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Pelerūnas (kietis), smulkintas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Upėtakiai nuvalomi, nuplaunami, išdarinėjami ir suplojami. Nukerpami nugaros pelekai. Taip paruoštos žuvys iš abiejų pusių apkepinamos gerai įkaitintame svieste, kol apsitraukia gruzdžia plutele, po to užpilamos išplaktais kiaušiniais (į juos įberiama druskos ir pipirų) ir kepamos orkaitėje 3—5 min. Po to apibarstomos žalumynais, papuošiamos keptu kiaušiniu ir patiekiamos toje pačioje keptuvėje, kurioje kepė.
Reklama:
Komentarai (5)
-
vilma
2010-03-25 20:00
nesamone tiksliai parasykit kaip kepti kokioje temperaturoje??
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...