Arbūzų ir braškių uogienė
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
300 gramų „dansukker“ cukrus uogienėms
250 gramų arbūzų
250 gramų braškės
1 vienetas citrinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Arbūzą perspauskite per sietelį – pašalinkite sėklas.
2.
Pašalinkite uogų kotelius ir lapelius. Uogas nuplaukite. Sudėkite į prikaistuvį ir sutrinkite rankiniu trintuvu.
3.
Supilkite citrinų sultis, suberkite cukrų uogienėms.
4.
Virkite 3–6 minutes (arba kol uogienė sutirštės).
5.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
6.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Arbūzų ir braškių uogienė

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Arbūzą perspauskite per sietelį – pašalinkite sėklas.

  2. Pašalinkite uogų kotelius ir lapelius. Uogas nuplaukite. Sudėkite į prikaistuvį ir sutrinkite rankiniu trintuvu.

  3. Supilkite citrinų sultis, suberkite cukrų uogienėms.

  4. Virkite 3–6 minutes (arba kol uogienė sutirštės).

  5. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.

  6. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų