Arbūzo minkštimą išvalyti (pašalinti sėklas) ir supjaustyti kubeliais. Avietes sutrinti. Arbūzus išmaišyti su avietėmis.
Užpilti putojančiu vynu.
Skanaus :)
Arbūzinis punšas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | aviečių |
600 gramų | arbūzų |
1 litras | putojančio vyno |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šalta arbata su alkoholiu
- Putojančio vyno ir sulčių punšas
- Arbūzinis punšas
- Berry-Infused kokteilis
- Braškių skonio putojantis vynas
- Putojančio vyno kokteilis su citrina
- Vermuto punšas
- Granatų sulčių ir putojančio vyno kokteilis
- Naminis vynas
- Braškinis putojantis vynas
- Putojančio vyno kokteilis
- Žiemos arbata
- Braškinis brendžio ir vyno gėrimas
- Putojančio vyno alkoholinis kokteilis
- Citrininis putojančio vyno punšas
- Karštas vynas nuo kosulio
- Putojantis vynas su spanguolėmis
- Romo ir ledų kokteilis
- Apelsininis putojančio vyno kokteilis
- Karštas raudonas vynas – nuo visų ligų
Arbūzinis punšas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Avietės,
100 gramų -
Arbūzai,
600 gramų -
Putojantis vynas,
1 litras - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Arbūzo minkštimą išvalyti (pašalinti sėklas) ir supjaustyti kubeliais. Avietes sutrinti. Arbūzus išmaišyti su avietėmis.
Užpilti putojančiu vynu.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...