Cukrų užpilame citrinos sultimis ir uždengę laikome šaltoje vietoje, kol cukrus ištirpsta.
Po to jį užpilame šilta juoda arbata, išmaišome, atvėsiname.
Į arbatą įdedame ledo gabalėlių. Ant ledo gabalėlių atsargiai pilame vyną.
Arbatos punčas
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
125 gramai | cukrus |
1 stiklinė | citrinų sultys |
0.5 stiklinės | vynas (baltas) |
0.5 litro | arbatos (juoda) |
4 saujos | ledukai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Citrininis putojančio vyno punšas
- Naminis vynas
- Kokteilis „Sniego karalienė“
- Apelsininis putojančio vyno kokteilis
- Putojantis vynas su spanguolėmis
- Braškinis brendžio ir vyno gėrimas
- Putojančio vyno kokteilis su citrina
- Putojančio vyno–žagarės kokteilis
- Putojančio vyno kokteilis
- Šalta arbata su alkoholiu
- Karštas vynas nuo kosulio
- Citrusinis punšas
- Putojančio vyno kokteilis "Vasara"
- Braškinis putojantis vynas
- Agrastų vynas
- „Greipfrutinis mimosa“
- Romo ir ledų kokteilis
- Amerikietiškas alkoholinis kokteilis
- Putojančio vyno ir sulčių punšas
- Vyno ir romo punšas
Arbatos punčas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
125 gramai -
Citrinų sultys,
1 stiklinė -
Vynas, baltas,
0.5 stiklinės -
Arbata, juoda,
0.5 litro -
Ledukai,
4 saujos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukrų užpilame citrinos sultimis ir uždengę laikome šaltoje vietoje, kol cukrus ištirpsta.
Po to jį užpilame šilta juoda arbata, išmaišome, atvėsiname.
Į arbatą įdedame ledo gabalėlių. Ant ledo gabalėlių atsargiai pilame vyną.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Inga
2014-02-21 00:18
Puiku! Mano vaikuciams labai patiko, net mazylis 2 metu visa stikline isgere
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...