Cukrų, cinamoną, anyžių sėklas ir arbatžoles sumaišyti ir užpilti vandeniu. Virti ant vidutinės ugnies, kol užverda.
Po to įspausti iš pusės apelsino sultis. Išmaišyti.
Nukošti, kad nebūtų tirščių.
Galima įmesti citrinos griežinėlį.
Gerti dar šiltą!
Arbata su prieskoniais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 litras | vanduo |
0.5 vieneto | apelsinų |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | anyžiaus (sutrintos sėklos) |
2 valgomieji šaukštai | arbatos (juodosios arbatos arbatžolės) |
30 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šaltoji arbata
- Karšta naminė arbata su vaflių skanėstu
- Šalta žalioji arbata
- Šaltoji kmynų ir melisos arbata
- Šalta juodoji avietinė arbata
- Šalta arbata
- Gudobelės arbata
- Vaistai nuo peršalimo
- Arbatos punčas
- Anyžinė arbata nuo kosulio
- Šalta arbata su alkoholiu
- Anyžinė skrandžio arbata
- Šalta kmynų arbata
- Žalioji arbatėlė, kojeles sužvarbusiems
- Juoda arbata su citrina ir mėta
- Šalta vyšnių arbata
- Arbata su prieskoniais
- Žiemos arbata
- Šalta arbata su citrina
- Jonažolių arbata
Arbata su prieskoniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 litras -
Apelsinai,
0.5 vieneto -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Anyžius, sutrintos sėklos,
1 arbatinis šaukštelis -
Arbata, juodosios arbatos arbatžolės,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukrų, cinamoną, anyžių sėklas ir arbatžoles sumaišyti ir užpilti vandeniu. Virti ant vidutinės ugnies, kol užverda.
Po to įspausti iš pusės apelsino sultis. Išmaišyti.
Nukošti, kad nebūtų tirščių.
Galima įmesti citrinos griežinėlį.
Gerti dar šiltą!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...