1 vienetas | svogūnai |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
5 vienetai | pievagrybiai |
200 gramų | kiauliena (Panevėžio filė) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | bazilikas (maltas) |
šiek tiek | mairūnas (maltas) |
šiek tiek | kečupas (Heinz) |
šiek tiek | batonas |
Svogūną, filė, sūrį supjaustyti kubeliais. Viską pjaustyti ir dėti į dubenėlį. Užpilti gausiai kečupo, suberti prieskonius. Viską gerai sumaišyti. Dėti ant batono riekelių. Neplonu sluoksniu. Kišti į įkaitintą orkaitę ir kepti kol išsilydis sūris.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Picos - ricos
- Sluoksniuotos tešlos sumuštiniai
- Roterdamo riekelės
- Karališki pusryčiai
- Akytieji sumuštiniai
- Keptos sūrio lazdelės
- Festivalio sumuštinis
- Kepti sumuštiniai su sūriu, kiaušiniu ir česnaku
- Sotusis mėsainis
- Skrebučiai
- Pakepintos baltos duonos riekelės
- Tobulas mėsainis su maltiniu ir ananasais
- Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
- Karšti sumuštiniai
- Sumuštiniai su sūriu
- Viliaus sūrio sumuštinukai
- Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
- Pusryčiai puodelyje
- Karšti sumuštiniai
- Šefo Luko mėsainis
Apkepėlės "Majukai"
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Pievagrybiai,
5 vienetai -
Kiauliena, Panevėžio filė,
200 gramų - Druska
- Bazilikas, maltas
- Mairūnas, maltas
- Kečupas, Heinz
- Batonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tai puikus ir greitas užkandis, nelauktiems svečiams, išalkus.
Svogūną, filė, sūrį supjaustyti kubeliais. Viską pjaustyti ir dėti į dubenėlį. Užpilti gausiai kečupo, suberti prieskonius. Viską gerai sumaišyti. Dėti ant batono riekelių. Neplonu sluoksniu. Kišti į įkaitintą orkaitę ir kepti kol išsilydis sūris.
Komentarai (25)
-
Jurga
2011-09-06 17:44
Labai jau daug kečiupo pridėta, aš kai dariau tiek nedėjau :-| bet šiaip tikrai skanu. aj dar galima majonezo truputi įmaišyti :taip: :valgau:
-
deima
2011-06-06 14:37
estetinis vaizdas visai nieko, bet pievagrybiai prie ko cia? :-( jie manau nelabai dera, bet skonis manau turetu buti gana subtilus ;-) ismeginsiu si receptuka ir as :-)
-
Autore
2011-06-02 21:24
Atsiprasau, pamirsau pamineti pievagrybius, juos taip pat smulkiai pjaustau ir metu i visa mase bendra.
Ten ir neturi iskepti file, juk jau ne zalia mes abuna. Temperatura ir kepimo laikas reikalingas tik tam, kad apskrustu batonas ir issilyditu suris.
-
Andrius
2010-10-24 12:10
o kokia orkaites temperatura? :-)
-
rimasxx
2010-10-18 12:35
Kas čia po galais sakė pievagrybių file? :bloga:
-
rimasxx
2010-10-18 12:33
Su baziliku tikrai bus skanu. :bravo:
-
rimasxx
2010-10-18 12:31
NU BET TIE PIEVAGRYBIAI :bloga: :-( :-p %-) :-@ %-( %-( :-s :bomba: :aiskinu: :ne: :fuu:
-
rimasxx
2010-10-18 12:29
Labai skanus sumustiniai ;-) .Tik, kad pievagrybiai nelabai tinka ir as ju nerandu touse majukuose. Sumustiniai :super: !!
-
gabija
2010-09-29 01:53
ojojoi kaip skanu
-
llllllllllllllll
2010-09-23 16:07
o tai kur pievagrybiai pasidejo :-D