3 vienetai | bulvių (virtos su lupenomis) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | paprika (raudona) |
4 vienetai | kiaušiniai |
30 gramų | sūris |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cukinijų plokštanis
- Daržovių užkepėlė su vištiena
- Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
- Greitas bulvių apkepas
- Bulvių patiekalas
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Mėsos apkepas
- Burokėlių lapkočių apkepas
- Pikantiškas sūrio plokštainis
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Žiedinių kopūstų, bulvių ir mėsos apkepas
- Skrudintos daržovės su grybais
- Briuselio kopūstėlių apkepas
- Ryžių pudingas
- Lašišos apkepas su špinatais
- Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
- Cukinijos apkepas su ryžiais
- Kepti brokoliai su omletu
- Pomidorų ir makaronų apkepas
Apkepas "Vyras virtuvėje"
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės, virtos su lupenomis,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika, raudona,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Sūris,
30 gramų - Druska
- Pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svogūnus supjaustyti žiedais ir sudėti kepti į įkaitintą aliejų. Kiek apkepus svogūnams, kartu sudėti kepti kubeliais pjaustytą papriką ir kepti dar 5 minutes. Pabaigoje, barstyti druskos ir pipirų.
Išvirtas bulves nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Kumpį taip pat supjaustyti kubeliais.
Į kepimo formą, pateptą aliejumi sudėti bulves, tada sukrėsti keptuvės turinį su svogūnais ir paprika.
Kiaušinius išplakti ir įmaišyti kumpio kubelius. Plakinį supilti ant daržovių. Barstyti tarkuotą sūrį.
Apkepą pašauti į 180 - 200 °C temp. įkaitintą orkaitę ir kepti 10 - 15 minučių.
Skanaus.
Komentarai (10)
-
Pamirsai
2015-07-23 22:22
tarp ingredijentu kumpi irasyti ir kiek jo reikia.
-
Aurelija
2014-09-03 19:25
Iš kur tas kumpis atsirado?
-
edita
2014-08-27 23:05
dar ideti cesnakiuko. kiausini plakti su slakeliu pieno, o vietoj kumpio galima ir "slapianke" ir kokie tik mesiski likuciai yra, nuostabus, greitas ir skanus apkepelis
-
Nesvarbu
2014-08-27 21:56
O kumpisi koks,rūkytas,šviežios mėsos ar keptas? Kokio kiekio reikia,kazkaip pamiršo parašyt.
-
mindutis
2014-08-27 12:40
Po darba tiesiai i krautuve produktu ir bandysim kas gausis atrodo tai skaniai ;)
-
monika
2014-06-17 19:37
skanu, bet neskalsu
-
Hendris
2014-06-09 10:58
Jovita, ne. Tu moteris, nesuprasi šito patiekalo vyriškumo. Viskas čia labai tobulai surašyta.
-
jovita
2014-06-08 17:23
Visai nieko apkepelis tas, tik patarimas butu I isplaktus kiausinius ideti prieskoniu, nes kai plakinys nuseda ant bulviu gaunasi visai be skonio (ant bulviu tik trupti virdama buvau pabarscius druskos). O siaip tikrai skanu :-)