Apkepas iš žuvies
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
150 gramų | jūros lydeka (filė) |
1 vienetas | morkos |
2 vienetai | bulvių |
0.5 vieneto | svogūnai |
0.5 arbatinio šaukštelio | prieskoniai (žuviai) |
1 vienetas | kiaušiniai |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į kepimo formelę sluoksniuojam morkas, pjaustytas griežinėliais, tada žuvį, pabarstytą žuvies citrininiais prieskoniais, svogūną, pjaustytą kubeliais ir bulves pjaustytas riekelėmis. Viską apipilame užpilu: išplakti tarkuotą fermentinį sūrį, kiaušinį, majonezą, pieną ir prieskonius. Kepti orkaitėje apie 25 minutes. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krevečių užkepėlė
- Avižinės košės apkepas
- Lašišos apkepas su špinatais
- Sluoksniuotas apkepas
- Omletas su žirneliais
- Sočiausioji pica
- Riešutų plokštainis (kugelis)
- Olandiškas omletas
- Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Omletas su šviežiais bazilikais
- Teisininko pica
- Vištienos pyragas su grybais
- Varškės ir sūrio apkepas
- Kulebekas
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Ryžių košė su vaisiais
- Obuolių apkepas
- Ukrainietiškas ryžių apkepas
- Pica su saliamiu
- Žuvies užkepėlė
Apkepas iš žuvies
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jūros lydeka, filė,
150 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės,
2 vienetai -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Prieskoniai, žuviai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
50 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
-
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į kepimo formelę sluoksniuojam morkas, pjaustytas griežinėliais, tada žuvį, pabarstytą žuvies citrininiais prieskoniais, svogūną, pjaustytą kubeliais ir bulves pjaustytas riekelėmis. Viską apipilame užpilu: išplakti tarkuotą fermentinį sūrį, kiaušinį, majonezą, pieną ir prieskonius. Kepti orkaitėje apie 25 minutes. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (5)
-
Medute
2011-03-14 17:59
O pamirsau pamineti kokia temp kepamas?
-
Medute
2011-03-14 17:58
ar bulviu nereikia apvirti pries tai nes jei kepamas 25 min kazkaip atrodo keistai ,bet labaii gundo sis receptas nes esame zuvies megejai... :super:
-
Medute
2011-03-14 17:56
Butu idomu suzinoti,kiek ml reikia pieno nes ingriendientuose nera parasyta,o piena minimas kaip plakinyje :-p
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...