Apelsinų žievelių saldainiai
INGREDIENTAI:
500 gramų | apelsinų (žievelės) |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Apelsinų žievelės mirkomos šaltame vandenyje 2 paras, nuolat keičiant vandenį. Išmirkytos žievelės verdamos, kol suminkštėja, nusunkiamos ir sumalamos. Žievelių masė sumaišoma su cukrumi ir verdama, kol sutirštėja. Išvirusi masė atšaldoma, iš jos formuojamos apvalios bulvelės ir pavoliojamos cukruje.
Apelsinų žievelių saldainiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Apelsinai, žievelės,
500 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apelsinų žievelės mirkomos šaltame vandenyje 2 paras, nuolat keičiant vandenį. Išmirkytos žievelės verdamos, kol suminkštėja, nusunkiamos ir sumalamos. Žievelių masė sumaišoma su cukrumi ir verdama, kol sutirštėja. Išvirusi masė atšaldoma, iš jos formuojamos apvalios bulvelės ir pavoliojamos cukruje.
Reklama:
Komentarai (5)
-
LemOnas;* ♥
2010-02-16 14:22
Visai nieko, tik ilgai daroma ;]] :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...