Apelsinų sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai ryžiai (virti)
1 arbatinis šaukštelis krakmolas
4 valgomieji šaukštai cukrus
1 vienetas apelsinų (ir žievelė)
50 mililitrų vynas (saldus, baltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Į 600 ml verdančio vandens sudėkite apelsino žieveles. Nukoškite. Į skystymą supilkite cukrų, ištirpintą vandenyje krakmolą, vėl pavirkite. Tuomet puodą nukelkite, sumeskite apelsino skilteles, ryžius, supilkite vyną, pamaišykite ir valgykite. Galima valgyti trintą ar netrintą.

Populiariausi receptai šią savaitę

Apelsinų sriuba

Komentarai: 7
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į 600 ml verdančio vandens sudėkite apelsino žieveles. Nukoškite. Į skystymą supilkite cukrų, ištirpintą vandenyje krakmolą, vėl pavirkite. Tuomet puodą nukelkite, sumeskite apelsino skilteles, ryžius, supilkite vyną, pamaišykite ir valgykite. Galima valgyti trintą ar netrintą.

Reklama:

Komentarai (7)


  • (anonimas) 2010-08-24 19:01

    aciu uz receptuka, labai skanu


  • Ursule 2010-02-27 14:11

    Ar tikrai skanu? Man atrodo nemokėsiu pagaminti :D Skamba nesudėtingai... bet nežinau


  • labas as kebabas 2009-10-22 14:20

    reik pabandyt ;-)


  • Rest 2009-02-07 22:10

    Liuks, labai skani :)


Daugiau receptų