Apelsinų skonio skrudinti migdolai su prieskoniais
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
750 mililitrų vanduo
250 gramų plikytų migdolų
250 gramų cukrus
Pagardui:
1 vienetas apelsinų žievelės
0.5 valgomojo šaukšto cinamonas
1 arbatinis šaukštelis malto kardamono
0.5 arbatinio šaukštelio malto imbiero
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į prikaistuvį suberkite migdolus, tarkuotą apelsino žievelę, granuliuotą cukrų ir prieskonius, supilkite vandenį. Padidinkite viryklės kaitrumą ir laukite, kol užvirs vanduo ir mišinys ims burbuliuoti. Dažnai maišykite.
2.
Sumažinkite kaitrumą ir laukite, kol vanduo visiškai išgaruos, o cukrus kristalizuosis.
3.
Cukrus turi aptirpti – sulipti gabalais aplink riešutus.
4.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus ir atskirkite vieną nuo kito šakute.

Populiariausi receptai šią savaitę

Apelsinų skonio skrudinti migdolai su prieskoniais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai: Pagardui:
Gaminimo eiga:
  1. Į prikaistuvį suberkite migdolus, tarkuotą apelsino žievelę, granuliuotą cukrų ir prieskonius, supilkite vandenį. Padidinkite viryklės kaitrumą ir laukite, kol užvirs vanduo ir mišinys ims burbuliuoti. Dažnai maišykite.

  2. Sumažinkite kaitrumą ir laukite, kol vanduo visiškai išgaruos, o cukrus kristalizuosis.

  3. Cukrus turi aptirpti – sulipti gabalais aplink riešutus.

  4. Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus ir atskirkite vieną nuo kito šakute.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų