
Apelsinų skonio skrudinti migdolai su prieskoniais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
750 mililitrų | vanduo | |
250 gramų | plikytų migdolų | |
250 gramų | cukrus | |
Pagardui: | ||
1 vienetas | apelsinų žievelės | |
0.5 valgomojo šaukšto | cinamonas | |
1 arbatinis šaukštelis | malto kardamono | |
0.5 arbatinio šaukštelio | malto imbiero |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į prikaistuvį suberkite migdolus, tarkuotą apelsino žievelę, granuliuotą cukrų ir prieskonius, supilkite vandenį. Padidinkite viryklės kaitrumą ir laukite, kol užvirs vanduo ir mišinys ims burbuliuoti. Dažnai maišykite.
2.
Sumažinkite kaitrumą ir laukite, kol vanduo visiškai išgaruos, o cukrus kristalizuosis.
3.
Cukrus turi aptirpti – sulipti gabalais aplink riešutus.
4.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus ir atskirkite vieną nuo kito šakute.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės ledai
-
Spurgos su vyšniomis
-
Vasariškas želė desertas
-
Vaisinis kremas
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Apelsinų želė
-
Vaisiai želėje
-
Ledai su braškėmis
-
Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
-
Lizdeliai
-
Šokoladinis skanėstas su riešutais
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Vaisinis pyragas
-
Šokoladinė panna cotta
-
Ananasų kukuliukai
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
„Šokoladinis miškas“
-
Aronijų ir obuolių želė
-
Žiemos skanumynas
-
Morengai
Apelsinų skonio skrudinti migdolai su prieskoniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vanduo,
750 mililitrų -
Plikyti migdolai,
250 gramų -
Cukrus,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Apelsinų žievelė,
1 vienetas -
Cinamonas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Maltas kardamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Maltas imbieras,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į prikaistuvį suberkite migdolus, tarkuotą apelsino žievelę, granuliuotą cukrų ir prieskonius, supilkite vandenį. Padidinkite viryklės kaitrumą ir laukite, kol užvirs vanduo ir mišinys ims burbuliuoti. Dažnai maišykite.
Sumažinkite kaitrumą ir laukite, kol vanduo visiškai išgaruos, o cukrus kristalizuosis.
Cukrus turi aptirpti – sulipti gabalais aplink riešutus.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus ir atskirkite vieną nuo kito šakute.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...