Apelsino žieveles supjaustykite ir užpilkite degtine.
Indą sandariai uždarykite ir laikykite 2–4 savaites. Po to perkoškite.
Cukrų supilkite į skystį ir išmaišykite. Sandariai uždarykite ir palaikykite dar savaitę.
Po to perkoškite ir supilkite į butelį. Vartoti galima iš karto.

Apelsinų likeris
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | cukrus |
500 mililitrų | degtinė |
3 vienetai | apelsinų (žievelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kokosinis kokteilis
-
Kokteilis „Mėnesiena“
-
Apelsinų likeris
-
Naminis kiaušinių likeris
-
Ponių kokteilis
-
Erškėtrožių uogų likeris
-
Degtinės ir likerio kokteilis
-
Kavos likeris
-
Mėtinė kivių želė su citrina
-
Trynių likeris
-
Spanguolių likeris
-
Kiaušinių likeris
-
Kmynų likeris
-
Šokoladinis kokteilis
-
Kokteilis „Klasikinė Margarita“
-
Pieno ir likerio kokteilis
-
Kokteilis „Poemos suviliota“ (pagal Robertą Janovskį)
-
Juodųjų serbentų likeris
-
Kiaušinių likeris su cinamonu
-
Kokteilis „Poema Karibuose“ (pagal Robertą Janovskį)
Apelsinų likeris
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
200 gramų -
Degtinė,
500 mililitrų -
Apelsinai, žievelės,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apelsino žieveles supjaustykite ir užpilkite degtine.
Indą sandariai uždarykite ir laikykite 2–4 savaites. Po to perkoškite.
Cukrų supilkite į skystį ir išmaišykite. Sandariai uždarykite ir palaikykite dar savaitę.
Po to perkoškite ir supilkite į butelį. Vartoti galima iš karto.
Reklama:
Komentarai (9)
-
(anonimas)
2010-03-15 13:20
:soku2: :miegu:
-
Auksiux
2009-09-22 12:20
isbandziau lb skanu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :super:
-
s....
2009-07-11 20:33
NA KA REIK ISBANDYTI :-D
-
I'am the best
2009-06-16 14:18
:soku2: :super:
-
pasipisk i subine
2009-06-01 23:12
isbandysim :DD :-D :-D :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...