1 valgomasis šaukštas | konjakas |
500 gramų | morkos |
500 gramų | cukrus |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
1 vienetas | apelsinų (žievelė) |
Pastovėję šie saldainiai tampa kietesni ir dar skanesni. Jie visai neturi morkų skonio!
„Apelsininiai“ saldainiai
-
Konjakas,
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
500 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Vanilinis cukrus
-
Apelsinai, žievelė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuskustas, smulkiai sutarkuotas morkas virti ant nedidelės ugnies 20-30 min., kad būtų košė ir neliktų sulčių. Kai atvės, berti vanilinį cukrų, sutarkuotas apelsinų žieveles ir pilti konjaką. Po to formuoti riešuto dydžio rutuliukus ir apvolioti cukruje.
Pastovėję šie saldainiai tampa kietesni ir dar skanesni. Jie visai neturi morkų skonio!
Komentarai (32)
-
Saulė
2011-01-04 17:27
Na, labai sukietėti ir neturėjo.
-
Gunda
2011-01-04 15:22
skonis tikrai geras, tik ma nnesigavo vienas dalykas, kaitinau as tas morkas daugiau nei puse valandos ir vistiek tu sulciu liko, o saldainiai nesukietejo ;-( nesuprantu, patarkit kaip jas geriau virt :nezinau:
-
Saulė
2010-10-29 20:35
Teta Sauliau, morkos yra šių saldainių pagrindas, o apelsinų žievelės suteikia apelsinų skonį. ;)
-
TETA Saulius
2010-10-29 17:27
kam tų morkų, juk čia rašot kad apelsininiai saldainiai, o ne morkiniai kažkokie? DA. :-o
-
Natalija
2010-10-21 12:50
labai skaniai atrodo tikrai pasigamynsiu :super:
-
miau
2010-08-11 20:09
daug ranku darbo, bet rezultatas skanus ir grazus :super: skonis grynai apelsininis, kaip cukatu. butina bent para palaikyti, kad padziutu. isbandziau %-)
-
gustux
2010-07-22 17:55
feee :bloga:
-
Even
2010-03-14 19:42
Gražiai atrodo :-) reikės pamėginti gal visai ir skanu. :super:
-
Eligijus
2010-03-14 19:02
Vakar dariau sita patieka ir galiu pasakyti kad didesnes nesamones neteko ragauti :bloga: Net palikti per nakti jie nesuketejo, ka jau kalbeti apie skoni, kuriame buvo ryskus morku dominavimas. Esu nusivyles siais "saldainias"
-
Saulė
2010-03-08 21:56
Turėtų tikti, tik tada būtų "Citrininiai" saldainiai. :-)