
Apelsininiai keksiukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
175 gramai | sviestas |
3 vienetai | kiaušiniai |
175 gramai | miltai |
30 gramų | krakmolas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
100 gramų | cukrus |
šiek tiek | apelsinų žievelės (vieno apelsino, nutarkuota) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sviestą išsukti su cukrumi ir vanile. Plakant po vieną įmušti kiaušinius,sudėti nutarkuotą apelsino žievelę, suberti persijotus miltus su krakmolu ir kepimo milteliais ,gerai viską išmaišyti. Kepti 175 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min. Ar iškepė, patikrinti mediniu smeigtuku.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižiniai moliūgų keksiukai
-
''Kiaušinukai''
-
Mikro keksiukai
-
Keksiukai “Zebriukai”
-
Grikių su dešrele ir sūriu keksiukai
-
Varškės keksas
-
Varškės keksas
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
-
Keksas
-
Bananinis keksiukas
-
Keksiukai su persikais
-
Jogurtinis keksas su raudonųjų arba juodųjų serbentų kremu
-
Šokoladinai keksiukai
-
Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
-
Dvispalvis keksas su šokoladu
-
Aguonų keksas
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Bananų keksas
-
Kiaušinių keksiukai
-
Keksiukai su varške ir džiovintom slyvom
Apelsininiai keksiukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sviestas,
175 gramai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
175 gramai -
Krakmolas,
30 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
100 gramų - Apelsinų žievelė, vieno apelsino, nutarkuota
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą išsukti su cukrumi ir vanile. Plakant po vieną įmušti kiaušinius,sudėti nutarkuotą apelsino žievelę, suberti persijotus miltus su krakmolu ir kepimo milteliais ,gerai viską išmaišyti. Kepti 175 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min. Ar iškepė, patikrinti mediniu smeigtuku.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Auga
2015-03-16 19:15
Atrodo graziai ... :)
-
Ruta
2014-11-14 22:12
Daugiau nedarysiu, ziauriai sviestas jauciasi..... riebus tokie, yak...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...