Agrastus nuvalyti ir švariai nuplauti. Švariai nuplautus apelsinus perpjauti ir išimti sėklas. Uogas sumalti mėsmale kartu su apelsinais (su visom žievelėm). Į sumaltas uogas supilame cukrų ir verdame (aš nuo užvirimo viriau apie 40 min.)
Labai skani uogienė, kvepianti apelsinais...
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
7 kilogramai | agrastų |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
5 vienetai | apelsinų (dideli) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių ir cukinijų pagardas
- Sauliaus braškių uogienė
- Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
- Erškėtuogių uogienė
- Braškių ir gervuogių džemas
- Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
- Kreminis citrinų pyragas
- Juodųjų serbentų džemas
- Braškių uogienė su vanile
- Džemas
- Pienių uogienė
- Agrastų marmeladas
- Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
- Slyvų uogienė
- Aviečių ir persikų uogienė
- Braškių uogienė su sambuka
- Žemuogių uogienė
- Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
- Mėlynių uogienė
- Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Agrastai,
7 kilogramai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Apelsinai, dideli,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agrastus nuvalyti ir švariai nuplauti. Švariai nuplautus apelsinus perpjauti ir išimti sėklas. Uogas sumalti mėsmale kartu su apelsinais (su visom žievelėm). Į sumaltas uogas supilame cukrų ir verdame (aš nuo užvirimo viriau apie 40 min.)
Labai skani uogienė, kvepianti apelsinais...
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai