Ingridientai skirti 10 žmonių.
Apelsinus nulupti ir nugramdyti odelę. Supjaustyti plonais grežinėliais. Sudėti į indą, supilti apelsinų sultis, palaukti 15 min. kol įsigers apelsinų sultys. Obuolius perpjauti per pusę ir su peiliu išimti vidų ir įdeti apelsinus. Papuošti mėtų lapeliais
Skanaus

Apelsinai obuoliuose
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
7 vienetai | apelsinų |
5 vienetai | obuoliai |
500 mililitrų | apelsinų sulčių |
šiek tiek | mėta (lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vasaros varškės spurgos
-
Ryžių desertas
-
Kepti obuoliai
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Vafliai su mėlynėmis
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Kremalizuoti obuoliai
-
Bananų sufle
-
Obuolių gėrimas
-
Šokoladinė suflė
-
Kriaušių desertai
-
Kepti obuoliai su įdaru
-
Virtų kriaušių desertas
-
Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas
-
Ryžių pudingas su braškėmis
-
Kriaušių desertas
-
Karštas bananų desertas
-
Aguoninės formelės
-
Mielinės spurgos su obuoliais
Apelsinai obuoliuose
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Apelsinai,
7 vienetai -
Obuoliai,
5 vienetai -
Apelsinų sultys,
500 mililitrų - Mėta, lapeliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ingridientai skirti 10 žmonių.
Apelsinus nulupti ir nugramdyti odelę. Supjaustyti plonais grežinėliais. Sudėti į indą, supilti apelsinų sultis, palaukti 15 min. kol įsigers apelsinų sultys. Obuolius perpjauti per pusę ir su peiliu išimti vidų ir įdeti apelsinus. Papuošti mėtų lapeliais
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...