Antis Velykų stalui
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | anties |
4 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai (paukštienai) |
2 vienetai | obuoliai |
3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Nuplautą antį ištrinti Vilniaus majonezo, prieskonių ir trinto česnako mišiniu. Palikti marinuotis 2 dienas.
2.
Prieš kepant, į anties vidų sudėti 2 ketvirčiais pjaustytus obuolius ir kepti uždengtą folija apie 2:30-3 val. 200°C temp. karščio orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
- Vištienos kotletai su sūriu
- Kepta vištiena
- Vištienos apkepėlė
- Vištiena kepta su žolelėmis
- Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
- Saldžiarūgštė vištiena
- Troškinta vištiena
- Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
- Traškūs vištos sparneliai
- Įdaryta velykinė antis
- Vištienos kulšelės tešloje
- Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
- Kepta žąsies kulšelė
- Keri viščiukas
- Vištiena su skrebučiais
- Vištiena saldžiarūgščiai
- Vištienos filė šašlykas
- Kepti vištų sparneliai
- Kepta kurapka
Antis Velykų stalui
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antis,
1 vienetas -
Majonezas, VILNIUS,
4 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai, paukštienai,
1 valgomasis šaukštas -
Obuoliai,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautą antį ištrinti Vilniaus majonezo, prieskonių ir trinto česnako mišiniu. Palikti marinuotis 2 dienas.
Prieš kepant, į anties vidų sudėti 2 ketvirčiais pjaustytus obuolius ir kepti uždengtą folija apie 2:30-3 val. 200°C temp. karščio orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...