
300 mililitrų | alaus |
1 vienetas | anties |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Skardą ištiesiu folija, dedu anties gabaliukus ir pilu alų (alaus pilti tiek, kad neapsemtų viršaus). Kadangi alus bekepant garuoja, galima įpilti dar šiek tiek. Prieš pabaigą visada nupilu likusį alų, kad anties gabaliukai gražiai apskrustų. Nupylus alų, siūlau nuo orkaitės toli nenueiti. Taip pat galima kepti ir nepjaustytą antį. Kai apskrunda viršus, reik ją apversti, o prieš pabaigą dar kartą apversti prieš tai išpylus alų.
Kepti reikia apie 1-1,5 valandos, priklauso nuo anties dydžio, iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Kepta vištiena
-
Naminis šnicelis
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Vištiena su abrikosais
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Kebabas
-
Vištienos kepsneliai
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Troškintos vištų blauzdelės
Antis, kepta aluje

- Paruošimo laikas:
-
Alus,
300 mililitrų -
Antis,
1 vienetas - Česnakas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Antį supjaustau gabaliukais, įtrinu prieskoniais ir palaikau parą šaldytuve (visada išpjaunu uodegą ir aplink ją visus riebalus, nes ten jų labai daug. Čia, aišku, skonio reikalas).
Skardą ištiesiu folija, dedu anties gabaliukus ir pilu alų (alaus pilti tiek, kad neapsemtų viršaus). Kadangi alus bekepant garuoja, galima įpilti dar šiek tiek. Prieš pabaigą visada nupilu likusį alų, kad anties gabaliukai gražiai apskrustų. Nupylus alų, siūlau nuo orkaitės toli nenueiti. Taip pat galima kepti ir nepjaustytą antį. Kai apskrunda viršus, reik ją apversti, o prieš pabaigą dar kartą apversti prieš tai išpylus alų.
Kepti reikia apie 1-1,5 valandos, priklauso nuo anties dydžio, iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Komentarai (7)
-
robertas
2014-03-29 17:11
ar galima kepti anti kepsnini
-
sonata
2012-09-26 14:42
siandien bandysiu :) skaniai skamba :)
-
as
2012-03-27 19:27
TAIP GALIMA KEPTI IR VISTOS SLAUNYTES,BET REIKIA KEPTI KOKIAS 2 VALANDAS,IR ALAUS NENUPILTI,NES ALUS SUTIRSTEJA IR GAUNASI LABAI SKANUS PADAZAS
-
(anonimas)
2009-12-21 12:43
skanu, bet alaus dvokas namie kepimo metu buvo siaubingas %-) gal padauginau jo :geda: 4VW
-
Dange
2009-12-18 17:20
liux, labai skanu!