Antienos filė pjausnių troškinys su daržovėmis
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis antienos („KITCHEN me“ , „Pikantiški pjausniai)
3 vienetai morkos
šiek tiek žirneliai (konservuoti )
1 vienetas bulvių
1 saujelė ananasų (konservuoti )
1 saujelė persikai (konservuoti )
1 sauja obuoliai (konservuoti )
šiek tiek cukinija
500 mililitrų sultinys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Antienos filė pjausnius šiek tiek apkepame keptuvėje, kad iš odelės išsiskirtų riebalai.
2.
Kol mėsa kepa keptuvėje susismulkiname daržoves, dedame į puodą kuriame viską troškinsime, užpilame sultini
3.
Iš keptuvės išimame mėsą ir sudedame į daržoves. Viską pašauname į orkaitę, kepame tol kol daržovės suminkštės.
4.
Į troškinimo pabaigą rekomenduojame įdėti šaukštą grietinės arba pomidorų pastos, skoniui sustiprinti. Papildomų prieskonių turėtų nereikėti, antiena yra paruošta greitam vartojimui.

Populiariausi receptai šią savaitę

Antienos filė pjausnių troškinys su daržovėmis

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Antienos filė pjausnius šiek tiek apkepame keptuvėje, kad iš odelės išsiskirtų riebalai.

  2. Kol mėsa kepa keptuvėje susismulkiname daržoves, dedame į puodą kuriame viską troškinsime, užpilame sultini

  3. Iš keptuvės išimame mėsą ir sudedame į daržoves. Viską pašauname į orkaitę, kepame tol kol daržovės suminkštės.

  4. Į troškinimo pabaigą rekomenduojame įdėti šaukštą grietinės arba pomidorų pastos, skoniui sustiprinti. Papildomų prieskonių turėtų nereikėti, antiena yra paruošta greitam vartojimui.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų