Antienos petelius ir rūkytas kiaulių ausis virkite apie 2 valandas nedideliame vandens kiekyje.
Virimo pabaigoje sudėkite pjaustytas morkas, susmulkintą česnaką ir prieskonius.
Antiena drebučiuose (šaltiena)
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų | antienos (švieži petukai) |
2 vienetai | morkos (virtos) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
2 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | kiauliena (rūkytos ausys) |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
2.
Išvirusią mėsytę nukaulinkite ir smulkiai supjaustykite. Susmulkintą mėsą sudėkite į puode likusį skystį ir viską gerai išmaišykite.
3.
Į indelius supilstykite pasigamintą masę ir padėkite šaltai stingti. Kai sustingsta, išimkite iš formų ir patiekite su krienais ar acto marinatu. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
- Sumuštinis ant salotos lapo
- Šaltiena greitpuodyje
- Pusryčių užkandėlė
- Silkė su svogunais marinate
- Sūrio rutuliukai
- Šventiniai šaltienos drebučiai
- Autentiška meksikietiška "Guacamole"
- Pikantiški krepšeliai
- Naminiai čipsai su avokado padažu
- Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
- Įdaryti vištiena pomidorai
- Velykinis užkandis
- Skaniausia lešių užtepėlė
- Silkių bokšteliai
- Velykų suktinukai - sushi
- Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
- Japoniški suktinukai
- Sūrio lazdelės
- Naminis varškės sūris
Antiena drebučiuose (šaltiena)
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Antiena, švieži petukai,
500 gramų -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kiauliena, rūkytos ausys,
2 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Antienos petelius ir rūkytas kiaulių ausis virkite apie 2 valandas nedideliame vandens kiekyje.
Virimo pabaigoje sudėkite pjaustytas morkas, susmulkintą česnaką ir prieskonius.Išvirusią mėsytę nukaulinkite ir smulkiai supjaustykite. Susmulkintą mėsą sudėkite į puode likusį skystį ir viską gerai išmaišykite.
Į indelius supilstykite pasigamintą masę ir padėkite šaltai stingti. Kai sustingsta, išimkite iš formų ir patiekite su krienais ar acto marinatu. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...