Ant žarijų keptos vištų širdelės
Porcijų skaičius:
15
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
1 kilogramas | vištiena (širdelės) |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
2 vienetai | čiobreliai (šakelė, smulkinta) |
šiek tiek | citrinos (sultys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Vištų širdeles sudėti į dubenį, supilti aliejų, berti kapotus čiobrelius, druskos, pipirų ir palikti marinuotis 2 - 3 valandoms. Pavėrus ant iešmų kepti grilyje, kol gražiai apskrus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sauliaus kibinai
- Tortilijų suktinukai
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
- Kiaušinis avokade
- Kalmarų žiedai alaus tešloje
- Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
- Svogūnai prie alaus
- Užkandėlė su šonine
- Roterdamo riekelės
- Krabų lazdelės tešloje
- Picos - ricos
- Grilintas camembertas
- Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
- Omleto keksiukai
- Čeburėkai
- Greiti vištienos kąsneliai
- Stirnienos vyniotiniai
- Įdaryti pievagrybiai
- Įdaryti piepagrybiai
Ant žarijų keptos vištų širdelės
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Vištiena, širdelės,
1 kilogramas -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
-
Čiobreliai, šakelė, smulkinta,
2 vienetai - Citrinos, sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištų širdeles sudėti į dubenį, supilti aliejų, berti kapotus čiobrelius, druskos, pipirų ir palikti marinuotis 2 - 3 valandoms. Pavėrus ant iešmų kepti grilyje, kol gražiai apskrus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai