Ant iešmo keptas ungurys
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | ungurys |
1 vienetas | agurkų |
2 valgomieji šaukštai | krapai (smulkinti) |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Ungurys nuvalomas, nulupamas ir supjaustomas 2 cm ilgio gabalais. Agurkai nulupami, perplaunami per pusę, išėmus sėklas, supjaustomi 2 cm ilgio gabalais ir užpilami karštu sultiniu. Ant iešmo pakaitomis sumaustomi ungurio ir agurko gabaliukai. Jie pasūdomi, apibarstomi pipirais, pavoliojami miltuose ir iškepami gerai įkaitintame aliejuje. Prie ungurio paduodamos šiaudeliais supjaustytos, aliejuje virtos bulvės ir su žalumynais sumaišytas sviestas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos kuojos
- Itališki koldūnai
- Kepta lašiša
- Silkė su džiovintais grybais
- Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
- Silkė su slyvomis ir muskatu
- Žuvies zrazai
- Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
- Kalmarų žiedai tešloje
- Eršketas šampane
- Žuvis ant grilio
- Skumbrė pievagrybių padaže
- Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
- Troškinta žuvis su morkomis
- Lašišos faršo kepsneliai
- Žuvies spurgytės
- Kepta marinuota menkė
- Spalvota žuvies užkepėlė
- Kepta stinta
- Džiūvėsiuose kepta žuvis
Ant iešmo keptas ungurys
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ungurys,
600 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Krapai, smulkinti,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
- Kvietiniai miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ungurys nuvalomas, nulupamas ir supjaustomas 2 cm ilgio gabalais. Agurkai nulupami, perplaunami per pusę, išėmus sėklas, supjaustomi 2 cm ilgio gabalais ir užpilami karštu sultiniu. Ant iešmo pakaitomis sumaustomi ungurio ir agurko gabaliukai. Jie pasūdomi, apibarstomi pipirais, pavoliojami miltuose ir iškepami gerai įkaitintame aliejuje. Prie ungurio paduodamos šiaudeliais supjaustytos, aliejuje virtos bulvės ir su žalumynais sumaišytas sviestas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...