Ant iešmo keptas ungurys
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
600 gramų ungurys
1 vienetas agurkų
2 valgomieji šaukštai krapai (smulkinti)
1 valgomasis šaukštas petražolės (smulkintos)
1 valgomasis šaukštas sviestas
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek aliejaus
šiek tiek kvietiniai miltai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Ungurys nuvalomas, nulupamas ir supjaustomas 2 cm ilgio gabalais. Agurkai nulupami, perplaunami per pusę, išėmus sėklas, supjaustomi 2 cm ilgio gabalais ir užpilami karštu sultiniu. Ant iešmo pakaitomis sumaustomi ungurio ir agurko gabaliukai. Jie pasūdomi, apibarstomi pipirais, pavoliojami miltuose ir iškepami gerai įkaitintame aliejuje. Prie ungurio paduodamos šiaudeliais supjaustytos, aliejuje virtos bulvės ir su žalumynais sumaišytas sviestas.

Populiariausi receptai šią savaitę

Ant iešmo keptas ungurys

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Ungurys nuvalomas, nulupamas ir supjaustomas 2 cm ilgio gabalais. Agurkai nulupami, perplaunami per pusę, išėmus sėklas, supjaustomi 2 cm ilgio gabalais ir užpilami karštu sultiniu. Ant iešmo pakaitomis sumaustomi ungurio ir agurko gabaliukai. Jie pasūdomi, apibarstomi pipirais, pavoliojami miltuose ir iškepami gerai įkaitintame aliejuje. Prie ungurio paduodamos šiaudeliais supjaustytos, aliejuje virtos bulvės ir su žalumynais sumaišytas sviestas.

Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų