Ant grotelių kepta žuvis
Porcijų skaičius:
8
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | karpis (išvalytas, supjaustytas gabaliukais) |
1 vienetas | citrina |
50 gramų | augalinio aliejaus |
1 saujelė | žalumynų (petražolės, krapai, smulkinti) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | maltų lauro lapų |
3 žiupsneliai | penkių pipirų mišinys |
3 žiupsneliai | džiovintas bazilikas |
2 žiupsneliai | salierai (džiovinti) |
2 žiupsneliai | malta saldžioji raudonoji paprika |
1 žiupsnelis | čiobreliai (džiovinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Aliejų sumaišyti su citrinos sultimis, druska, žalumynais, prieskoniais.
2.
Dėti išvalytos žuvies gabaliukus ir palikti marinuotis bent valandai.
3.
Kepti ant grotelių, kol apskrunda, apie 20 - 30 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virta žuvis tešloje
- Menkės kotletukai
- Silkė su manų koše
- Kepta marinuota žuvis
- Orkaitėje kepta lašiša
- Šamažuvės filė
- Orkaitėje keptos dorados
- Lašišos kepsneliai
- Jūros lydeka Graikiškai
- Keptos krevetės mangų padaže
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Užkandėlė su „Klasikine“ silke
- Lašišos vėrinukai
- Lašiša „My little secret“
- Keptos seliavos
- Lašiša su krapų padažu
- Lašišos suktiniai
- Tuno salotos su feta sūriu
- Rūkytas Karpis
- Saidos filė su ryžiais
Ant grotelių kepta žuvis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Porcijų skaičius: 8
-
Karpis, išvalytas, supjaustytas gabaliukais,
2 kilogramai -
Citrina,
1 vienetas -
Augalinis aliejus,
50 gramų -
Žalumynai, petražolės, krapai, smulkinti,
1 saujelė -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Malti lauro lapai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Penkių pipirų mišinys,
3 žiupsneliai -
Džiovintas bazilikas,
3 žiupsneliai -
Salierai, džiovinti,
2 žiupsneliai -
Malta saldžioji raudonoji paprika,
2 žiupsneliai -
Čiobreliai, džiovinti,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Aliejų sumaišyti su citrinos sultimis, druska, žalumynais, prieskoniais.
Dėti išvalytos žuvies gabaliukus ir palikti marinuotis bent valandai.
Kepti ant grotelių, kol apskrunda, apie 20 - 30 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai