Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 gabalai | lašiša |
0.5 vieneto | citrinos |
1 žiupsnelis | prieskonių mišinys ((džiovinta paprika, svogūnas, česnakas, salieras, poras)) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lašiša įtrinama druska ir pipirais. Apšlakstyti iš pusės citrinos išspaustomis sultimis.
2.
Lašišos gabaliukai dedami į garpuodį ir apibarstomi prieskonių mišiniu.
3.
Ant garų virti apie 20 minučių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Plekšnė su špinatais ir feta
- Keptas upėtakis
- Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
- Greiti lašišos kepsneliai
- Lynas, keptas ant grotelių
- Keptas ungurys
- Folijoje keptas karpis
- Midijos su špinatais
- Kepta stinta su krapais
- Spageti su alyvuogėmis
- Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
- Žuvies blyneliai su krevetėmis
- Skumbrė pievagrybių padaže
- Lašišos užkandėlė
- Tešloje kepti žuvies piršteliai
- Troškinta menkė (ubagiškai)
- Žuvytės tešloje
- Karpis, keptas orkaitėje
- Silkė su morkomis
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Lašiša,
2 gabalai -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Prieskonių mišinys, (džiovinta paprika, svogūnas, česnakas, salieras, poras),
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašiša įtrinama druska ir pipirais. Apšlakstyti iš pusės citrinos išspaustomis sultimis.
Lašišos gabaliukai dedami į garpuodį ir apibarstomi prieskonių mišiniu.
Ant garų virti apie 20 minučių. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai