Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
AUTORIUS:
Santa Maria,
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas svogūnai (supjaustytas kubeliais)
2 valgomieji šaukštai rapsų aliejus
1 arbatinis šaukštelis jalapenai
1 vienetas imbieras (apie 3 cm, nulupto ir supjaustyto)
0.5 vieneto ananasų (nuluptas ir supjaustytas kubeliais)
50 gramų cukrus
3 valgomieji šaukštai obuolių actas
1 skiltelė česnakas (išspaustas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūną, ananasą, česnaką ir imbierą. Kepkite kelias minutes, kol suminkštės. Įdėkite cukraus, aitriųjų paprikų ir įpilkite acto, užvirkite, sumažinkite ugnį. Virkite ant mažos ugnies, kol cukrus išsilydys ir padažas sutirštės. Maišykite, kad padažas būtų vientisos konsistencijos.

Labai tinka prie orkaitėje arba ant grotelių keptos mėsos, žuvies, taip pat užpilui ar aštriam padažui.

Populiariausi receptai šią savaitę

Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūną, ananasą, česnaką ir imbierą. Kepkite kelias minutes, kol suminkštės. Įdėkite cukraus, aitriųjų paprikų ir įpilkite acto, užvirkite, sumažinkite ugnį. Virkite ant mažos ugnies, kol cukrus išsilydys ir padažas sutirštės. Maišykite, kad padažas būtų vientisos konsistencijos.

Labai tinka prie orkaitėje arba ant grotelių keptos mėsos, žuvies, taip pat užpilui ar aštriam padažui.

Receptą atsiuntė Santa Maria
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų