Amerikietiškai pagaminta mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
250 gramų | jautiena |
250 gramų | bulvių (virtos) |
3 vienetai | paprika |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautiena supjaustoma kubeliais, įkaitinama aliejuje ir prislegiama. Kubeliais supjaustytos bulvės, supjaustyti saldieji ankštiniai pipirai ir pomidorų padažas sudedama prie mėsos ir viskas kartu ant nedidelės ugnies ištroškinama. Paskaninama citrinos sultimis ir cukrumi, druska ir pipirais. Patiekiama su balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Medžiotojų kepsniai
- Mėsos ir daržovių drebučiai
- Jautienos didkepsnis su pistacijomis
- Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
- Ranka
- Kotletai su įdaru
- Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
- Šašlykai vyno marinate
- Šašlykai pomidorų pastos marinate
- Su kefyru marinuoti šašlykai
- Šašlykai marinuoti kefyre
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Šašlykas majoneze
- Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
- Kepta jautienos nugarinė
- Kiaulienos šašlykas
- Kapota keri mėsa
- Troškintos veršienos kepenėlės
- Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
- Kepsneliai su kiauliena
Amerikietiškai pagaminta mėsa
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
250 gramų -
Bulvės, virtos,
250 gramų -
Paprika,
3 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Citrinų sultys
- Cukrus
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautiena supjaustoma kubeliais, įkaitinama aliejuje ir prislegiama. Kubeliais supjaustytos bulvės, supjaustyti saldieji ankštiniai pipirai ir pomidorų padažas sudedama prie mėsos ir viskas kartu ant nedidelės ugnies ištroškinama. Paskaninama citrinos sultimis ir cukrumi, druska ir pipirais. Patiekiama su balta duona.
Reklama:
Komentarai (5)
-
jurgita
2009-10-03 20:09
Liuks liuks ir liuks :-D :super: :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...