Aluje kepti vištų sparneliai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai česnakas (skiltelės)
500 mililitrų alaus
2 vienetai morkos
8 vienetai vištų sparneliai
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Sparnelius įtrinkite susmulkintu česnaku, druska, pipirais ir palikite 1 val. pastovėti uždengtame inde. Morkas nuskuskite, supjaustykite griežinėliais ir jais išklokite skardos dugną. Ant morkų sudėkite vištų sparnelius ir užpilkite alumi. Kepkite 200°-230°C temperatūros orkaitėje. Kas 15 min. sparnelius palaistykite susidariusiomis sultimis. Prie vištų sparnelių patiekite bulvių košę ir alų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Aluje kepti vištų sparneliai

Komentarai: 16
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sparnelius įtrinkite susmulkintu česnaku, druska, pipirais ir palikite 1 val. pastovėti uždengtame inde. Morkas nuskuskite, supjaustykite griežinėliais ir jais išklokite skardos dugną. Ant morkų sudėkite vištų sparnelius ir užpilkite alumi. Kepkite 200°-230°C temperatūros orkaitėje. Kas 15 min. sparnelius palaistykite susidariusiomis sultimis. Prie vištų sparnelių patiekite bulvių košę ir alų.

Reklama:

Komentarai (16)


  • Liutauras 2022-06-29 18:54

    Receptas gerulis, bet as vietoj cesnako naudoju garstycias


  • Romas 2017-03-27 20:37

    Alaus daugiau nes bus sprangu


  • Pffff 2015-04-24 23:00

    Receptas "aluje kepti sparneliai", o kažkokie klounai apie obuolių sultis rašinėja. Parašykit "obuolių sultyse kepti sparneliai" receptą...


  • dona 2014-10-09 14:29

    Man ir skaniau su obuoliu sultimis, rugstele. Skanu ir su alum, bet truputi kartumo nuo alaus yra, ar tu apyniu. Na skonio reikalas cia zinoma ;).


  • denis 2013-12-05 18:16

    jo skamba skaniai,siandien ir as pabandysiu.


  • Renata 2013-10-12 12:28

    Bandziau, sparneliai gaunasi skanus, o morkas imeciau, nes morkos aluje seimai nepatiko, net vyrui.


  • Indre 2011-11-11 00:51

    o koks alus turėtų būti? tamsus ar šviesus? labai norisi pabandyti :)


  • 415 2011-02-20 18:08

    Gerai dar buna uzlieti medaus.


  • RENATA 2011-01-18 19:34

    as tai kai kepu tai ipilu obuoliu sulciu ir labai skaniai gaunasi


  • gitana 2010-12-08 04:05

    reikes pabandyti


Daugiau receptų