Šaukštą sviesto išsukite su garstyčiomis ir pipirais. Šia mase ištrinkite viščiuką, į jo vidų dėkite šaukštą sviesto.
Taip paruoštą viščiuką dėkite į specialų kepimo paketą arba vyniokite į foliją stipriai užspausdami vieną jos kraštą.
Į paketo arba folijos vidų pilkite alų, citrinos sultis, paketą sandariai užriškite arba užspauskite folijos kraštą. Kepkite ant grotelių 25-30 minučių.

Aluje keptas viščiukas
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios (padažas) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 vienetas | vištiena (jauna, virta) |
250 mililitrų | alaus |
1 vienetas | citrinos (sultys) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Įdaryta velykinė antis
-
Kepta antiena
-
Šventinė višta
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Įdaryta antis
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Vištiena jogurto marinate
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Keptos kurapkos
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Vištienos pyragas
-
Vištiena su kopūstais
-
Vištiena orkaitėje
-
Vištiena su sojų daigais
-
Vištiena saldžiarūgščiai
Aluje keptas viščiukas
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Garstyčios, padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Vištiena, jauna, virta,
1 vienetas -
Alus,
250 mililitrų -
Citrinos, sultys,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šaukštą sviesto išsukite su garstyčiomis ir pipirais. Šia mase ištrinkite viščiuką, į jo vidų dėkite šaukštą sviesto.
Taip paruoštą viščiuką dėkite į specialų kepimo paketą arba vyniokite į foliją stipriai užspausdami vieną jos kraštą.
Į paketo arba folijos vidų pilkite alų, citrinos sultis, paketą sandariai užriškite arba užspauskite folijos kraštą. Kepkite ant grotelių 25-30 minučių.
Reklama:
Komentarai (11)
-
umnikas
2010-09-11 08:14
nieko gero sis kepsnys nikiek neveza
-
Aktaskymas
2009-08-17 22:32
Dar daugiau alaus vietoj vistos.
-
vistyte
2009-07-04 02:05
nu tik vieno gerai nesupratau tai ta vista reikia priestai isvirti ar zalia %-) nes ingredientuose raso 1 vista,jauna,virta?
-
as
2008-09-06 17:40
alu galima ir be vistos
-
Sawage2
2008-08-11 03:32
alus su vista
-
Sawage2
2008-08-11 03:32
ALus su vista
-
Sawage
2008-08-11 03:31
Kss gali but geriau uz vista su alum
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...