75 gramai | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
400 gramų | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | pienas |
šiek tiek | druska |
0,5 stiklinės cukraus
0,5 stiklinės susmulkintų lazdynų riešutų
1 kiaušinio baltymas
truputis miltinio cukraus pyragėliams pabarstyti
aliejaus.
Į dubenį suberiame miltus, supilame pieną, įdedame trynį, ištirpintą sviestą arba margariną, druskos, gerai išmaišome ir paliekame 1 val.
Įdarui išplaktą baltymą sumaišome su cukrumi ir riešutais.
Tešlą iškočiojame, iš jos išspaudžiame skritulius, dedame po 1 arbatinį šaukštelį įdaro, perlenkiame ir užspaudžiame šakute. Pyragėlius verdame įkaitintame aliejuje. Patiekdami pabarstome miltiniu cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šokoladiniai keksiukai
- Paprastas obuolių pyragas
- Kakavinis pyragas su šokoladiniu glaistu
- Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
- Bananiniai - snikersiniai keksiukai
- Keksiukai su vyšniomis
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Mielinė bulka su razinomis
- Aguoniniai pyragėliai
- Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
- Aguoninės formelės
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
- Greitieji kefyriniai pyragėliai
- Pyragėliai su obuoliais
- Mini canelles
- Raugintų kopūstų bandelės
- Sveikuoliški keksiukai su šilauogėmis
- Spurgos su vyšnių džemu
- Karamelinės lazdelės
- Pynutės su sezamo sėklomis
Aliejuje virti pyragėliai su įdaru
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
75 gramai -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Pienas,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reiks:
0,5 stiklinės cukraus
0,5 stiklinės susmulkintų lazdynų riešutų
1 kiaušinio baltymas
truputis miltinio cukraus pyragėliams pabarstyti
aliejaus.
Į dubenį suberiame miltus, supilame pieną, įdedame trynį, ištirpintą sviestą arba margariną, druskos, gerai išmaišome ir paliekame 1 val.
Įdarui išplaktą baltymą sumaišome su cukrumi ir riešutais.
Tešlą iškočiojame, iš jos išspaudžiame skritulius, dedame po 1 arbatinį šaukštelį įdaro, perlenkiame ir užspaudžiame šakute. Pyragėlius verdame įkaitintame aliejuje. Patiekdami pabarstome miltiniu cukrumi.
Komentarai (6)
-
(anonimas)
2010-12-02 12:40
fui :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: kaip bjauru :bloga: :bloga: :bloga:
-
(anonimas)
2010-12-02 12:39
dar nebandzau bet reiks pabandytu :-p :-p :-p :-p :-p :-D :-D :-D :-D :super: :super: :super: :super: :super: :super: