
Aleksandro troškinys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų | mėsa ((elniena arba jautiena)) |
1 vienetas | brokoliai |
2 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | pipirai (čili) |
1 vienetas | paprika |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai (malti) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 valgomasis šaukštas | padažas (česnakinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Supjaustome mėsą mažais gabaliukais, ją kepindami ant mažos ugnies apibarstome druska ir maltais pipirais. Tuo metu verdame brokolį. Į apkepusią mėsą dedame smulkiai supjaustytus pomidorus. Pakepus ~3 minutes, i keptuvę dedame sutraiškytą ir išvirtą brokolį, supjaustytą čili pipirą ir supjaustytą paprika. Užpilame puse stiklines vandens ir troškiname apie 10 minučiu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Jautienos troškinys su bruknėm
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Virta aviena su pomidorais
-
Troškinti veršienos šonkauliai
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Troškinti inkstai su citrina
-
Stirnienos troškinys (ubagiškai)
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Guliašas
-
Pastarnokai su svogūnų laiškais
-
Aluje troškinta višta
Aleksandro troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Mėsa, (elniena arba jautiena),
200 gramų -
Brokoliai,
1 vienetas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Pipirai, čili,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Pipirai, malti,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Padažas, česnakinis,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustome mėsą mažais gabaliukais, ją kepindami ant mažos ugnies apibarstome druska ir maltais pipirais. Tuo metu verdame brokolį. Į apkepusią mėsą dedame smulkiai supjaustytus pomidorus. Pakepus ~3 minutes, i keptuvę dedame sutraiškytą ir išvirtą brokolį, supjaustytą čili pipirą ir supjaustytą paprika. Užpilame puse stiklines vandens ir troškiname apie 10 minučiu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...