Išplakti kiaušinius su cukrumi, supilti šiltą pieną ir šiltą alų, įdėti druskos, sumaišyti. Į gautą masę supilti miltus, gerai (geriausia mikseriu) išmaišyti tešlą. Indą uždengti rankšluosčiu ir palikti šiltoje vietoje 1-1,5 valandai. Į Įkaitintą aliejumi patepta keptuvę mažu samčiu įpilti tešlos. Kepti
kol paviršius kiek apskrus, apversti ir apkepti kitą lietinio pusę. Skanaus!

Alaus lietiniai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | kvietiniai miltai |
375 mililitrai | pienas |
125 mililitrai | alaus (šviesus, nefiltruotas) |
3 vienetai | kiaušiniai |
0.3 arbatinio šaukštelio | druska |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
0.5 vieneto | svogūnai (keptuvei patepti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės blyneliai
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Lavašo lietiniai
-
Orkaitėje keptas blynas
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Lietiniai blynai su aguonomis
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Bananų blynai
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
-
Alaus lietiniai
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Blyneliai su varške
-
Blyneliai su varške
-
Lietiniai su maskarponės sūriu
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Blyneliai „Peliukas Mikis“
Alaus lietiniai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Pienas,
375 mililitrai -
Alus, šviesus, nefiltruotas,
125 mililitrai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Druska,
1/3 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, keptuvei patepti,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakti kiaušinius su cukrumi, supilti šiltą pieną ir šiltą alų, įdėti druskos, sumaišyti. Į gautą masę supilti miltus, gerai (geriausia mikseriu) išmaišyti tešlą. Indą uždengti rankšluosčiu ir palikti šiltoje vietoje 1-1,5 valandai. Į Įkaitintą aliejumi patepta keptuvę mažu samčiu įpilti tešlos. Kepti
kol paviršius kiek apskrus, apversti ir apkepti kitą lietinio pusę. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
anonimas
2015-01-24 13:36
Labai skanu!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...