Nulupti ir supjaustyti imbierą griežinukais.
Imbierą sumaišyti su vandeniu, cukrumi ir nedideliame puode virti 5 minutes, kol cukrus ištirps. Sirupą atšaldyti.
Sirupą išpilstyti lygiomis dalimis į stiklines, dėti po griežinėlį citrinos, pilti likerį ir alų. Išmaišyti.
Skanaus!
Alaus gėrimas
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 buteliai | alaus (šviesusis, 0,33 ml talpos) |
0.5 stiklinės | vanduo |
1 vienetas | imbieras (šaknis, 5 cm ilgio) |
0.5 stiklinės | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | citrinos žievelė (tarkuota) |
2 valgomieji šaukštai | likeris (apelsinų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Brendis "Aleksandras"
- Kokteilis „Klasikinė Margarita“
- Vyšnių likeris
- Mėtinė kivių želė su citrina
- Erškėtrožių uogų likeris
- Brendžio kokteilis "Keistas jausmas"
- Kiaušinių likeris
- Pienių likeris
- Kosmopolitano kokteilio gaminimas
- Alaus kokteilis su Cola
- Apelsinų likeris
- Kavos likeris
- Kiaušinių likeris su cinamonu
- Trynių likeris
- Kokteilis „Mėnesiena“
- Braškių likeris
- Šokoladinis kokteilis
- Kondensuoto pieno likeris
- Naminis kiaušinių likeris
- Alkoholinis kokteilis "Rožinis šėlsmas"
Alaus gėrimas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Alus, šviesusis, 0,33 ml talpos,
2 buteliai -
Vanduo,
0.5 stiklinės -
Imbieras, šaknis, 5 cm ilgio,
1 vienetas -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Citrinos žievelė, tarkuota,
2 valgomieji šaukštai -
Likeris, apelsinų,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupti ir supjaustyti imbierą griežinukais.
Imbierą sumaišyti su vandeniu, cukrumi ir nedideliame puode virti 5 minutes, kol cukrus ištirps. Sirupą atšaldyti.
Sirupą išpilstyti lygiomis dalimis į stiklines, dėti po griežinėlį citrinos, pilti likerį ir alų. Išmaišyti.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...