Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | kiaulienos faršas |
3 valgomieji šaukštai | avižinių dribsnių |
20 gramų | česnakas (smulkinti) |
20 gramų | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Visas prieskonines žoleles, tarkuotą fermentinį sūrį, druską bei pipirus sumaišome. Iš gautos masės suformuojame rutuliukus. Sūrio rutuliukus įvyniojame į faršą. Vėl formuojame rutulius, juos apvoliojame avižiniuose dribsniuose. Dedame į kepimo skardą ir kepame apie 35 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kibinai
- Aštrus guliašas
- Pyragas su mėsa
- Sibiro koldūnai
- Troškinti įdaryti agurkai
- Citrininė karka su keptomis daržovėmis
- Lazaninis makaronų apkepas
- Mėsos apkepėlė
- Tradiciniai šašlykai
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
- Skanus šašlykiukas
- Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
- Keptos bulvės su mėsa
- Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
- Sultingieji šonkauliukai
- Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
- Spanguolinis šašlykas
- Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
- Farširuotas žiedinis kopūstas
- Mineralinis šašlykas
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Avižiniai dribsniai,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas, smulkinti,
20 gramų -
Petražolės,
20 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visas prieskonines žoleles, tarkuotą fermentinį sūrį, druską bei pipirus sumaišome. Iš gautos masės suformuojame rutuliukus. Sūrio rutuliukus įvyniojame į faršą. Vėl formuojame rutulius, juos apvoliojame avižiniuose dribsniuose. Dedame į kepimo skardą ir kepame apie 35 min.
Reklama:
Komentarai (3)
-
(anonimas)
2011-09-17 13:39
nu as ir jau 5 metai airijoj bet kad tai butu ju bent jau kazkox panasus patiekalas neteko girdet :)
-
irmantas
2011-03-09 15:21
5 metus gyvenu airijoj dar nemaciau tokio maisto cia
-
(anonimas)
2010-12-29 17:59
:super: okis dokis
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...